„Силата на рока” събра 1000 лв. за село Бисер

Рок певци изнесоха благотворителен концерт за пострадалите хора
Обновена: 6 мар 2012 16:41 | 6 мар 2012 16:41,
20
„Силата на рока” събра 1000 лв. за село Бисер
Милена бе организаторка на събитието. Снимка: Булфото

Рок музикантите дадоха своя принос в подкрепа на пострадалото от бедственото наводенение село Бисер.

Снощи се състоя благотворителният концерт „Силата на рока”, в който взеха участие Уикеда, Васко Кръпката, Good Music Society, Fyeld, Конкурент, Лайза Чейз, Поморианс, както и организаторката - Милена.

Водещи бяха семейството Нели Атанасова и Александър Сано.

Концертът, който бе излъчен от БНТ Свят и БНТ 2, продължи 90 минути. За това време бяха дарени около 1000 лева, които ще отидат в помощ на пострадалите от харманлийското село.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
МАЛЯКА преди 12 години
верно Милена е ***-е ми щото се мъчи да прави нещо пък то се получава малко по- малко и все някой национален гений на кенеФИНЛАНДИЯ ще даде оценка 0!??*** си, Милено ,да си беше останала в Англия и чалга *** *** в КЕНЕФИНЛАНДИЯ да изхождат МЕТАН и повръщано да ги убиват като пеперуди по пътищата и ХИЧ ДА НЕ ТИ ДРЕМЕ ЗА-*****СТИЯТА И НАЦИОНАЛНИЯТ НИХИЛИЗЪМ!!! МИЛЕНА ПОНЕ МОЖЕ И ДА МЕЧТАE,И ИСКА ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС;)))) колкото си по *** си мислиш ,че си по умен:)
17
1
 
0
 
! Отговори
Вагнер преди 12 години
Да бяха извикали само една попфолк-певица и щеше да им събере поне 5 бона.Примерно Ивана...
16
1
 
1
 
! Отговори
Shrek преди 12 години
Аз нещо рокаджии тук не виджм да са участвали!
15
2
 
5
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
И още нещо - вместо да седиш и да се плюнчиш зад монитора - направи и ти нещо позитивно! Да, събраната сума е малка, но поне е някаква! Хората са се постарали, докато такива, като теб седят и паразитират зад компютъра! И така цял живот!
14
0
 
2
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
Дон Елис - нека те света малко, мигар излезеш от информациоанното затъмнение, където сега се въргаляш! Между *** Човек и Необразован Човек Има разлика. Когато човек умее да мисли самостоятелно и да взима правилните решения, той си остава по-умен и от някои с 2 вишУта, който може да поема готова информация, да я запаметява ... и до там се изчерпват възможностите му! Малко се днес начетените и ерудирани хора, които наистина Мислят! Наготово знание всеки може да поеме!
13
10
 
3
 
! Отговори
Дон Елис преди 12 години
Милена е изключително *** жена. В буквалния смисъл на думата. Без образование, без култура, без поведение. А за съвременните нашенски рокери няма какво да говорим. Набедени сверджии. След като и музикални недоразумения като "Уикеда", чиито песни имат само по 3 тона, са участвали, много е лоша работата с българската музика. Направо хората от село Бисер да се захващат за работа, че ако чакат на тези "таланти" да им помогнат, все са си умрели гладни и бездомни!
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТВА СИ Е ЖИВА ГАВРА
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направо са гнусни тези на снимката,особено Милена!
10
0
 
4
 
! Отговори
Nar преди 12 години
Eгати пауъра! От години, като чуя благотворителност, и ми прилошава. Не става въпрос за конкретния случай - Милена изглежда свястна и отговорна жена, но в случая търпи последствията на дългогодишно безотговорно отношение на разни лели и чичовци с фондации, които освен да крадат от фондове, друго не направиха. До ден днешен като чуя НПО и си представям едни самодоволни псевдоинтелектуалци на хранилка. Ужас! А относно каузата - с по-добра организация и преценка всичко се постига. Успех!
9
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Събрали са 1,000, а колко са изпили и изпушили същата вечер?
8
0
 
14
 
! Отговори
пфу преди 12 години
само 1000. това е подигравка с целия народ. ..нямам думи.
7
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз бих дал 2000 лв.само да я нямаше тази крава Милена!
6
0
 
17
 
! Отговори
до милко преди 12 години
Всъщност и чалгаджиите събират по толкова. На последната благотворителна вечер на Андреа се събраха 800 лв. Разликата е че една чалгаджийка взима 4000- 8000 на вечер, а един рокаджия взима между 20 и 50 лева на вечер.P.S. Иначе вярно е срамота тая сума.
5
1
 
24
 
! Отговори
д-р Хаус преди 12 години
Преди 4-5 години в парламента организираха благотворителен обяд, на който събираха средства за сираците-абитуриенти. В статията, която отразяваше въпросното събитие, пишеше, че рядко човек може да види всички депутати събрани накуп и описваше с големи подробности богатото меню на обяда, чиято цена, по мои скромни сметки, надвишаваше 5000 лв. Депутатите, явно доволни от обяда, дариха цели 2000 лв. Общо. Така че не се учудвайте, че неколцина рок-фена са събрали само 1000 лв. Нямат хората.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
излагация
3
0
 
19
 
! Отговори
хаха преди 12 години
абе тия дето слушат рок не са наркоманчета и разни псевдо бизнесмени а са нормални хора дето си плащат данъците! те народните-ДЕ- ПУТАТЧЕТА не могат и 20 000 лв да съберат, че крадат милиарди вие правите сметки!!! В биад могат да съберат 1 КИЛО ОПИУМ за село бисер и 3000 кила простотия
2
3
 
31
 
! Отговори
БАЙ ТОШО преди 12 години
ТОВА 1000ЛЕВА СИ Е НАПРАВО РЕЗИЛ.ЯЗЪК ЗА БЪЛГАРСКИЯ РОК!
1
4
 
19
 
! Отговори
милко преди 12 години
Егати силата..чалгаджиите събират толкова само за 10 мин. в БИАД ,при това без да ги излъчват в ефир,ако решат да правят показна благотворителност от село ще стане град Бисер.