Фред Дърст: Работим по най-лудия метъл албум за всички времена!

Фронтменът на Limp Bizkit разкри вижданията си за следващия материал
Обновена: 8 мар 2012 11:22 | 8 мар 2012 11:21,
4
Фред Дърст: Работим по най-лудия метъл албум за всички времена!
Скоро ще чуем Фред Дърст в дует с Лил Уейн. Снимка: Reuters

Фред Дърст от Limp Bizkit разкри вълнението си около новите неща, които се случиха около групата в последно време.

Той заяви, че бандата работи по най-тежкия си албум и като цяло "най-лудия метъл албум за всички времена". Limp Bizkit подписаха наскоро с лейбъла на рапъра Лил Уейн - Cash Money, и вече работят по съвместно парче с отличения за най-добър рап артист за 2011-а година.

За новия проект на бандата Дърст сподели още: "Ще ви поднесем доста хаос и лудост, на всички, които ни следвате по нашия път".

Фронтменът добави и няколко думи за съвместното парче с Лил Уейн "Ready To Go", което се очаква да излезе другата седмица.

"Парчето звучи чудовищно, буквално звучи опасно. Искаме да пуснем парчето в интернет абсолютно свободно, за да уведомим всички и да знаят, че това е само представянето ни, само мостра на това, което двама пича могат да направят за 5 минути. Сега, когато живеем заедно, сега, когато сме едно семейство, хората трябва да знаят какво ще се случи, когато започнем да работим усилено. Много съм развълнуван", разказва Дърст за новия лейбъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
_)_ преди 11 години
прости български люде,слушайте си дрисливите групи от порядъка на Slayer,Testament,Megadeth и тем подобни,света обаче продължава да се движи напред....и....кои бяха Metallica?
2
1
 
2
 
! Отговори
Хм преди 12 години
то па сте едни метали...Да го бяха казали Slayer, Testament, Exodus, Megadeth, Anthrax и т.н. да поверваме, ама...Дори има една турска метъл група Pentagram в пъти по-добра от вас, руснаците от Ария и те...
1
5
 
2
 
! Отговори
veselko преди 12 години
GOLEMI SA!!!!