Rammstein и Мерилин Менсън - комбинацията възможна

Музикантите ще бъдат заедно на сцената на Echo Awards
Обновена: 20 мар 2012 12:10 | 20 мар 2012 12:10,
1
Rammstein и Мерилин Менсън - комбинацията възможна
Rammstein "взрвиха" стадион Васил Левски през 2010 година, а после разпуснаха на чалга сред оскъдно облечени танцьорки. Снимка: Булфото

Предстоящата церемония на германските музикални награди Echo Awards със сигурност ще остане в историята и със сигурност едва ли ще има аналог. Те ще се проведат на 22 март в Берлин.

На една сцена ще се качат Rammstein и шок рокерът Мерилин Менсън, а феновете тръпнат как ще завърши тази неочаквана комбинация. Музикантите ще представят заедно хита "The Beautiful People" от 1996 година.

Наградите ще бъдат излъчвани както телевизионно, така и на живо в Интернет, което ще даде възможност на стотици хиляди фенове да видят щуротиите на Менсън и Rammstein. Организаторите не разкриват подробности, но на всяко появяване на немската метъл машина огънят властва, а пък при Менсън не липсват религиозните провокации.

Веднага след наградите, Rammstein заминават на турне в Щатите, Менсън също има концерти през април там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
1
 
! Отговори
Nord преди 12 години
Rammstein след гостуването им тук през 2010 не ща и да ги чуе, толкова комерс ...Менсън нещо се поизтърка вече, нищо интерсно не излиза от него, а и може би пораснахме малко. Да правят каквото си искат не ме вълнуват.