Милена: Крадците у нас са много бързи

Рок певицата бе ограбена посред бял ден в София
22 апр 2012 10:15,
89
Милена: Крадците у нас са много бързи
Милена най-много съжалява за откраднатия си бизнес тефтер. Снимка: архив, Булфото

Рок певицата Милена Славова бе ограбена посред бял ден на улица в близост до бул. "Христо Ботев". Тя оставила колата си за десетина минути и въпреки, че вътре било кучето й, крадците скоростно отключили колата й.

Взели са ми портфейла с всички документи, кредитни карти, една много скъпа за мен писалка, разказа изпълнителката в "Тази сутрин" по bTV.

Тя най-много съжалява за откраднатия бизнес тефтер, в който са описани всичките й предстоящи концерти и срещи. В него имало и текстове на песни. "Ако някой ги открие може да ми пише на страницата във Фейсбук", призова Милена.

Крадците едва ли ще бъдат открити, тъй като след обира тя е отишла до полицейското управление с колата и органите на реда са й казали, че няма как да вземат отпечатъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: Милена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
11
 
! Отговори
Червен Миндил преди 11 години
Само като прочетох заглавието и разбрах,че Герб са виновни.
52
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дадох пример просто, който каквото иска да слуша, но категоризирането ''една песен за 20,30,40 години'' ме дразни, защото сам знаеш, че е до интерес. Иначе за албумите признавам си направих справка - 6 са, но 2 от тях са преди да се родя : ) Но усещането за музика си е толкова индивидуално, както и коментарите съответно, всеки сам си избира и гради средата, музиката и живота ; )
51
22
 
9
 
! Отговори
До 59 преди 11 години
Много опростенчески разсъждаваш. Това, че не зная песни на дебеланката от снимката не означава, че познавам творчеството на Азис. :) Иначе слушам рок, слушам и метъл. За български рокаджии, които са оставили трайна диря в съзнанието ни доста трудно може да се говори, а за диря в съзнанието на чуждестранния рок маниак - съвсем. :) Това, че въпросната лелка е викала по площадите преди 20 години не я правят рок певица все пак! Колко албуми е издала ? :) Колко души са си ги купили?
50
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защото не си се интересувал и слушаш друга музика явно, както някои знаят само една песен на Азис, така и някои знаят една на Милена... Много е просто : )
49
8
 
15
 
! Отговори
Най бързи преди 11 години
Най бързи крадците у нас от партия Герб ! Побързи и от светкавица мама им.....
48
17
 
9
 
! Отговори
Боцкоо преди 11 години
Абе тази като е толкова велика химикалка що има само една песен от преди 20 гоини!
47
27
 
6
 
! Отговори
Боцко преди 11 години
*** офца е тази! Това ако беше Галена или ДесиСлава нямаше даже и да доближат кулата и! Рок-мрок за нищо не стават - погледни й физономията - дебела лелка. Ако беше фолк певица нямаше едно косъмче да не е на мястото си!Рокаджии ***!
46
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за Милена, мен ме радва много и не се сещам за други певици(жени) като нея в този стил, има още 3,4 поп певици и всичко останало е чалга
45
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дебелата се изказа не подготвена :D
44
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напредваме. Настигнахме Ню Йорк - постоянно сирени на линейки, полиция, пожарна, шумотевица голяма. Нали така беше по видео филмите, според които мечтаехме за интересен живот. Хайде сега на "веселбата".
43
3
 
26
 
! Отговори
Al преди 11 години
Брей колко хейтъри има сред коментиращите, много злоба, много нещо
42
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уфцъ!
41
17
 
8
 
! Отговори
дт преди 11 години
Откраднали на Милена портфейла-ами те и прашките ще и откраднат без да се усети.Тези пачи са толкова смотани,че не се научиха да не оставят чанти,пари и документи в колите...Имало вътре и куче-ами то нейното е от онези рошави мишки дето буди смях а не респект...Постъпила е на принципа "Ела Вълчо-изяж ме"а сега занимават хората с простотията и...
40
2
 
23
 
! Отговори
До бай Мичо 44 преди 11 години
Грешна ти е информацията. Васко Кръпката си беше бунтар и вид трубадур още преди промените. По същото време Милена редовно биваше "прибирана" при хайки на МВР за младежи, които не се вместват в тогавашния калъп от официално определени критерии за "благонадежден комсомолец", макар че противозаконни прояви не е имала никога.
39
0
 
20
 
! Отговори
скиноске сама преди 11 години
И тези в парламента са много и са много бързи
38
9
 
8
 
! Отговори
До 40 преди 11 години
Как е била забелязана Милена: Още преди години известен шоумен сподели по телевизията някои неща, част от подробностите не помня. Било е в последните години на соца. Предстояла шоупрограма в концертна зала. Водещите търсели сред публиката момиче,което да се провикне /не помня защо им е било нужно/.Опитали с няколко моми,но те се глезели и пускали тънки гласчета.После извикали Милена /била още ученичка/,защото изглеждала по-"отворена" и била с гадже.Тя пуснала "такова гласище", че изумила всички.
37
19
 
4
 
! Отговори
бай Ми4о Бейзадето преди 11 години
Вземи Васко кръпката,4е удари М.Славова!Това са децата на синята революция израстнали под мъдрото ръководство на И.Костов.Дерзайте!
36
3
 
24
 
! Отговори
... преди 11 години
Като ви чета коментарите и се чудя- как при цяла нация разбирачи от всичко и по много, сме на този хал?!
35
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 36.Жестоко се лъжеш,ако смяташ че Миленчето не беше лансирана на времето!Даже по нейни думи,тя е открита пеейки в /нечия/ баня,докато си сушела косата!Айде да не се хвалиме,защото същата тази певачка,когато и се удаде възможност се влюби безпаметно в момче англичанче,но не и провървя там просто защото и найслабата й конкуренция там е доста над нейното ниво,защото алкохола не прощава а и катастрофира бая пиянаС една дума никакво бъдеще там ,докато тук е "звезда".Също като КамелияТодорова и др
34
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Милена - Истина"Някой ми открадна сърцето ти,което плачеше нощем на сънувяхна нещо вътре в тебе,непоглеждаш дори на вън.Ще оставиш ли това, за което си мечтал и с години си се борилпът, по който си вървял?Припев:а-а Някой ден сърцетоще поиска това,което ти си му отнемал,без дори да си разбрал.о-о Някой ден сърцето ще те съди за това,затова че много си го лъгалНикога не казвай да,когато чувствата ги няма в тебкогато ровиш свойта самота..."Незабравима...