Милена: Крадците у нас са много бързи

Рок певицата бе ограбена посред бял ден в София
22 апр 2012 10:15,
89
Милена: Крадците у нас са много бързи
Милена най-много съжалява за откраднатия си бизнес тефтер. Снимка: архив, Булфото

Рок певицата Милена Славова бе ограбена посред бял ден на улица в близост до бул. "Христо Ботев". Тя оставила колата си за десетина минути и въпреки, че вътре било кучето й, крадците скоростно отключили колата й.

Взели са ми портфейла с всички документи, кредитни карти, една много скъпа за мен писалка, разказа изпълнителката в "Тази сутрин" по bTV.

Тя най-много съжалява за откраднатия бизнес тефтер, в който са описани всичките й предстоящи концерти и срещи. В него имало и текстове на песни. "Ако някой ги открие може да ми пише на страницата във Фейсбук", призова Милена.

Крадците едва ли ще бъдат открити, тъй като след обира тя е отишла до полицейското управление с колата и органите на реда са й казали, че няма как да вземат отпечатъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: Милена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
27
 
! Отговори
! преди 11 години
После статията на англичанина била зла- сбирщина сме ние, българите и това е! Радваме се на нещастието на другия, намираме му кусури, плюваме по полицията, но като ни дойде до главата и търсим съчувствие и адекватна реакция. В очите ни съчувстват и обещават да помогнат, а зад гърба ни ни се присмиват и подиграват. Общото при българите е това, че са на една територия и са обединени в една обща кауза- злобата към ближния! Никой не ни виновен за хала!
32
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами портфейла не се оставя в кола!Другият път маправо да си остави портфейла с пари на чистачките на предното стъклои после да се жалва в полицията.На това се казва типична овца!
31
6
 
34
 
! Отговори
redordead преди 11 години
да кажете, нещо против Милена като музикат, трябва да сте пълни ***. Жената е правила музика, когато повечето не са били и блян в погледа на баща си, и то по времена, когато металът и пънкът бяха социално неприемливи за режима. Няма да ви обянсявам какви невероятни текстове има, и че го е правила от любов към музиката и без да има силиконови ъпгрейди и приятел, който се занимава със собствен бизнес...
30
0
 
12
 
! Отговори
Апашите наблюдават! преди 11 години
Всички имаме някаква вина за това, което се случва.Ще споделя нещо,дано бъде полезно на някого.Живея в най-оживената част на София,наоколо жил.сгради са на повече от 60-70 г.Част от собствениците им ги притежават от няколко поколения,познават се,лелките спират направо на тротоара да си говорят.След 1-2 много дръзки квартирни кражби полицаите ни предупредиха,че крадците имат "очи"и"уши"за всеки такъв квартал и че не бива да споделяме за пари,бижута и да казваме кога обикновено няма никого у дома
29
6
 
8
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Миме, явно си несложна, да не кажа проста, точно колкото главната героиня в тази тема ...къде бе душо прочете, че полицаите няма да разследват случая ?да, отпеачтъци няма как да се свалят, заради мързела на певицатано щом тя ги сезира, то разследване ще се проведе под надзора на прокуратурата ...
28
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Милена си е готина певица.Текстовете и са смислени.На който не му харесва как изглежда да не се обажда.Да не би да ви кара някой насила да живеете с нея.То откъде да знам дали плюещите не са по зле изглеждащи, с бирени кореми и подпухнали от алкохол лица.И точно да ми хвалите чалгата - аре бегай.Чалгар и естетика - ново двайсе.
27
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо не оставите възрастната жената на мира?Ще ви видя на нейните години как ще изглеждате!
26
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИСТИНАТА Е .ДНЕС ОБРАХА СЪСЕДА НО ЗА НЕГО НИКОИ НЕ ПИСА И НЕ КАЗА,А ЗА ТАКИВА САМОЗВАНИ-ИЗМИСЛЕНИ ПЕВИЦИСВЕТА РАЗБРА .А ЗА КИЛАТА НА ТАЗ СВИНКЯ БЕЗ ГЛАС И ВЪНШЕН ВИД Е ВИНОВНА ЕДИНСТВЕНО НЕИНАТА ЛАКОМИЯ И ЛЕСНО ПОДАРЕНИ ТЕ И МРЪСНИ ПАРИ ЗА ГОЛЯМИТЕ И ГЛАСОВИ И ПЕВЧЕСКИ ИЗВРЪЩЕНИЯ.
25
3
 
17
 
! Отговори
До 13, 14, 20 преди 11 години
"Свинка", ама винаги е била с богат и интересен сексуален живот.А всеки знае, че онзи, който е безпричинно агресивен, обикновенно е или отдавна нее..ана жена, или също така отдавна нее..ал мъж. Сори, съчувствам ви.
24
0
 
16
 
! Отговори
Когато чуя "сви преди 11 години
най-напред си задавам въпроса каква свинщина е извършил?Ако се окаже, че обиждащият е имал предвид външния вид на някого,тогава пак се питам - нещо лошо и непочтено ли е направил пълният човек?Ако отговорът е "не, лошо не е направил",тогава се питам комплексиран ли е обиждащият или просто "не е с всичкия" (защото това е обяснението за безпричинната злоба).Признавам си,че когато бях на 15-20 г. и аз се чудех защо някои допускат да са дебели и се гордеех с моите 170см/50кг.Сега разбирам,че е ген.
23
2
 
41
 
! Отговори
Music преди 11 години
Интересно е, че коментарите под статията се занимават с външния вид на Милена, а не с кражбата. Истината е, че няма значение кой, как изглежда. Но има значение, дали живеем в правова държава, където полицията, която изразходва огромна част от нашите данъци, отказва да прави разследване на кражба и така, да защити нашите права. Затова и сме на това дередже - комплексари, които се занимават с килограмите на една жена, вместо с истинските проблеми на обществото. Жалко за липсата на прозрение!
22
2
 
44
 
! Отговори
Ани до 25 преди 11 години
Слушай сега аз пък какво ще ти кажа. Килограмите не определят човека. Съжалявам, че мислите толкова повърхностно. Хубаво е човек да се поддържа, но това не винаги зависи от него. И не винаги напълняването е от не поддържане. И защо винаги дебелите жени са проблем, а мъжете не?П.П. И се извинявам за категоризацията за чалгари, и аз не мога да я понасям. Но ми стана криво, защото съм израснала с песните на Милена и най-малкото, което заслужава е да я наричат ***...
21
20
 
8
 
! Отговори
do Ani преди 11 години
Не, уважаема ... това, че не харесваме дебели и непотдържани жени не ни прави автоматично - "чалгaрчета" ... не виждам логика, ...още - повече, че мразя чалгата.Да - ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО !!!!
20
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А за ***,които обират старци в българските села защо не пишете бе? Защо не пишете ,че *** престъпност расте и ескалира. Този тюлен не ме интересува.
19
10
 
39
 
! Отговори
Ани преди 11 години
Айде тихо, тохо! Всички чалгарчета да замълчат. Дебела или слаба пее по-добре от всичките ви "идоли" взети заедно. Кога светът се изкриви толкова?!?
18
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
то само с ядене, пиене и пушене не става *** милено ... аз съм на твоите години, но визуално мога да мина за твои син ... ама трябва повече спорт и движение и по-малко ядене и пиене.
17
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ти защо надебеля и се сбръчка такава бе Милено ?Не си толкова стара още ...потдържай се поне малко we ХХХХХХ ...
16
51
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ТАЗИ СВИНЯДА СЪБЕРАТ ПАРИ И ДА И ВЪСТАНОВЯТ ЩЕТИТЕ,А ТЯ В ЗАМЯНА ЩЕ ИМ ИЗБЛЕЕ ЕДНА РЕНДОСВАЩА ТАЛПИ ПЕСЕН.
15
1
 
18
 
! Отговори
за Витков! преди 11 години
Мдам неприятно, но по неприятното е ,че това е ежедневие за целокупния български народ и никой не му обръща внимание всеедно не се случва! А тази престъпност е най-масова и се увеличава с всеки изминал ден главоломно! Правоохрнителните органи обаче не правят нищо по въпроса ,а хората гледат да се справят самосиндикално и дори вече не сигнализират когато ги обират защото се стремят да си спестят поне стреса от това да киснеш с часове по районните само да подадеш сигнал като потърпевш!
14
3
 
11
 
! Отговори
. преди 11 години
"че няма как да вземат отпечатъци."Как така?