Без Godsmack на Sofia Rocks, вокалистът останал без глас

Бандата отмени всичките си останали европейски дати
28 юни 2012 10:00,
28
Без Godsmack на Sofia Rocks, вокалистът останал без глас
Лекарска забрана лиши родните фенове да видят Съли Ерна на живо. Снимка: Reuters

Една от най-очакваните банди на Sofia Rocks 2012 - Godsmack, няма да забие на националния стадион "Васил Левски".

Групата отмени всички предстоящи европейски дати заради заболяване на вокала им Съли Ерна.

До последно музикантите са се надявали да бъдат отложения само няколко концерта, но лекарите категорично са забранили на Ерна да пее до пълното възстановяване на гласа си.

Организаторите от Болкън Ентъртейнмънт изразиха пълната си подкрепа към групата и пожелават бързо оздравяване на Съли Ерна.

"Уверени сме, че при първа възможност групата ще зарадва многобройната си българска публика с концерт у нас. Фестивалът Sofia Rocks ще се проведе както е планирано на 7 и 8 юли на Стадион "Васил Левски", като на първия ден - 7 юли, като закриваща банда засега остава Trivium, а на втория ден - 8 юли хедлайнъри са Guns N' Roses. За изключително краткия срок, оставащ до началото на фестивала ще положим максимални усилия да добавим още групи в афиша", обявиха от компанията.

Самият Съли Ерна също публикува съобщение до феновете:

"Европа, съжалявам. Изглежда, че няма как да се отбием за повече при вас. Лондон, вие бяхте едни от най-добрите, пред които сме свирили от доста време. Белгия, вие също бяхте страхотни. За останалите страни в Европа, които няма да успеем да посетим, обещавам, че ще се върнем!

На този етап ми трябват доста почивка и течности, преди моя лекар да ми позволи да пея отново. Моите най-искрени извинения, Европа! Ще ни видите отново. Благодаря за подкрепата и разбирането".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: GodsmackSofia Rocks 2012
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
"Промоутър" преди 11 години
Не се ловят маймуни с трици!!!120лв за какво? За някакви никому неизвестни групи , или отдавно забравени.БЪлгарина иска мега звезди.И да не ми разправят ,че в БГ били ефтини билетите.Племенника ми ходи на Iron Maiden за 30$ преди седмица в САЩ!!!Концерта ще е пълен провал!!!Както миналата г. онова в Банкя.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Редно е да върнат цялата сума, ако става въпрос. Измамници мръсни. Аз си взех билет единствено заради Годсмак и сега ходи ...... супата. Нещастна държавица сме си де..а . Билета се продава за 75лв. Фронт стеидж (закупен за 120лв.) Скайп - Lubo767
24
0
 
2
 
! Отговори
Недоволен преди 11 години
Болкан Ентъртеймънт е редно да ни компенсират. Купих си билет най-вече заради Годсмак. Вярно е, че има основателна причина да не дойдат, но ако БЕ са коректни би трябвало да направят реверанс към онези които са закупили билети от тях като например да намерят някоя група достатъчно добра, за да замени отпадналата.
23
0
 
0
 
! Отговори
detritus преди 11 години
Да, ама билетите са двудневни. Нищо, че единия ден няма хедлайнер. Да намират друг или да намаляват цените.
22
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 11 години
15, в грешка си, не дезинформирай :). На билета пише само "Ако събитието не се състои". Няма и дума за промяна на участниците ит.н.
21
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Долното трябваше да е отговор на ноомер 18 :)
20
0
 
3
 
! Отговори
Иво преди 11 години
За съжаление няма как, приятел. Организаторите ненпразно са писали на билета Sofia Rocks 2012, без имена на групи. Вързали са си гащите по тоя начин. Теоретично, могат да подменят всички групи, или програмата да олекне с още една-две, и никой от нас няма какво да направи. Аз също си взех билет заради една група - GNR
19
0
 
3
 
! Отговори
рокер преди 11 години
....иии без мен ще е. Щях да ходя само заради Годсмак и Тривиум ама сега 120 кинта само за Тривиум нещо не ми се връзва.
18
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Случват се такива работи, все пак човека си пее на живо, не е като нашите фолк диви, които няма как да си загубят гласа на плейбек (може би за това не пеят на живо...:D) Иначе не бих казал, че съвсем съм се вътрил, защото и от другите има какво да се чуе. Лошото е, че за по-малко от седмица няма как да намерят друг хедлайнър, а като все пак дойдат пак ще искат сума ти пари за билет...
17
2
 
10
 
! Отговори
Нов преди 11 години
Аз лично искам да си получа парите обратно. Само заради тях си купих билет, а 120 лв. не са никак малко. В крайна сметка няма да получа услугата, за соято плащам !!!
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бях решил твърдо да ходя но още не съм си купил билет, няма и да си купя ако не гръмне някоя изненада за хедлайнер в последния момент...... :) :) :)
15
4
 
12
 
! Отговори
До о.О преди 11 години
При положение, че отпадат хедлайнърите, лицето на феста ( Дъртия акселчо с неговата групичка не ги броя) какво очакваш?! Обаче Болкан ще си замълчат и няма да връщат пари, щото им е ясно, че ако дадат такава опция феста пропада!!!
14
0
 
4
 
! Отговори
До о.О преди 11 години
Я се ограмоти малко и виж евентим принципно какво пишат на гърба на билетите + в сайта им :""Връщането на закупен билет не е възможно, освен ако събитието не се състои, бъде отложено или настъпят промени в програмата или състава на участниците. В тези случаи ще бъде възстановена сумата, отпечатана на лицевата страна на билета . Не се възстановяват евентуално направени разноски (например за пътуване или хотел). Билетът може да бъде върнат в срок от два месеца след плануваната дата за провеждане
13
0
 
7
 
! Отговори
sve преди 11 години
11 e прав/а/, нямат вина, ама адски ми се прецака деня :'(...и билет си имам, ама няма е същото без Съли :((((
12
2
 
13
 
! Отговори
Пичагата преди 11 години
Мани ги Годсмак.... По важното е това.... Нали Оркестър КРИСТАЛИ със гост вокалистката си Тони Дачева НЕ са отменили участието си на София Рокс?!?! ......
11
2
 
11
 
! Отговори
klaus преди 11 години
Доста тъпо се получава, но пук от друга страна да ги видя сега организаторите като стотици (да не кажа хиляди) души не си купят билет (по традиция българинът чака последния момент за всичко). Ше се наиграят с тия двудневни билети. П.С. И аз съм от тези, които няма да си купят билет
10
8
 
21
 
! Отговори
o.O преди 11 години
В случая нито Болкън Ентертейнмънт нямат никаква вина, нито Евентим. Пари за билетите не е нормално да се връщат при положение, че мероприятието ще се състои. Единственото кофти нещо е, че Съли не е добре, щом под лекарска забрана отменя толкова концерти. Да се оправя бързо и живи здрави ще го видим 100% малко по-натам. Иначе идеята за Disturbed като заместител хич не е лоша, но и другите групи на фестивала си заслужават уважението.
9
3
 
26
 
! Отговори
Eventim преди 11 години
Дали да не вземем да върнем малко пари в този случай, като компенсация за нашите клиенти, вследствие на това, че си купиха билети за услуга, която не можем да изпълним на 100%. Дали да не се обърнем и към комисията за защита на потребителите за да видим какво мислят по въпроса?
8
0
 
11
 
! Отговори
Dimitar преди 11 години
Godsmack sa mi lubimci i mnogo iako sum zaciklil na tehnite pesni . Dano vokalista da se opravia po-burzo !
7
2
 
21
 
! Отговори
Бургас преди 11 години
София рокс май превръща провалите с хедлайнерите в традиция . Миналата година Slipknot ,тази Godsmack...