Хиподил и Холера наведнъж

Концертът е на 5 септември
Обновена: 4 сеп 2012 10:45 | 4 сеп 2012 10:42, Петя Славова
10
Хиподил и Холера наведнъж
Снимка: stroeja

Повече от 30 парчета на Хиподил и Холера ще огласят Борисовата градина на 5 септември. На сцената на Порк Пай, Светльо & The Legends ще излязат в разширен състав.

Музикантите са Венци Мицов на клавир, вокалистът на Холера Ники Луканов (докато китаристът на същата група, Николай Добрев-Мъни, вече от година е в основния състав на Легендите).

Във формацията се завръща и тромбонистът Александър Борисов, който освен това свири и в Уикеда. Останалите, освен Светльо Витков, са добре познатите на феновете - Боби Басистия (бас), Пепи Александов (барабани), Влади Митин (тромпет), Ванката (акордеон, клавир), споменатият по-горе Мъни на китара, както и допълнителни бек-вокали.

Още по темата

Вратите към концерта Трибют Хиподил и Холера отварят точно в 19.00, а половин час по-късно започва сетът на подгряващите Doctors Gogo Band. От 20:30 е ред на основната група от музиканти и песните на Хиподил и Холера.

Важно е да се знае, че всички начални часове ще бъдат коректно спазени. С оглед на очакваната многобройна аудитория, ще бъде организиран специален пропусквателен режим с повече входове, разпределени според предварително закупени билети и такива на място. Непълнолетни ще бъдат допускани единствено с легитимен придружител и след попълнена декларация на входа, предупреждават организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпакът 7 и 8 шизофреник ли си?!
7
4
 
2
 
! Отговори
dimeto преди 11 години
Pristigam s entusiazym ot Ba4kovskia manastir...Ama kak strahotno si prekarahme,a Svetle?!:)
6
4
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
sled nespoluchlivata mu kandidatura za prizident i ne osobenite mu pevschski izqvi sega e reshil da byde advokat na lyskavite limuzini i i shestacite ot pravoslavnite cyrkvi.I ne samo ot tqh!Bravo Vitkov!Burni aplodismenti!!!!
5
1
 
7
 
! Отговори
Лила преди 11 години
Ще пее ли "Боли ме ***" или само ще дръпне една православна реч?
4
4
 
2
 
! Отговори
Аз преди 11 години
На зетя на Бригадир Аспарухов не давам и стотинка!
3
0
 
5
 
! Отговори
Холера фен преди 11 години
Яко яко яко. Холера и Импулс бяха лицето на твърдата музика преди десетилетия в БГ. Всички други *** са все "гонени" и неоправдани. ДГД.
2
0
 
4
 
! Отговори
Аз преди 11 години
8 лв на предварителната продажба, на място - нямам идея, но вероятно около 10-12лв
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Светльо Витков ПРЕЗИДЕНТ!