Бирено траш парти с Tankard

Бандата отбелязва 30 години с шоу в София
Обновена: 26 сеп 2012 09:19 | 26 сеп 2012 09:17,
1
Бирено траш парти с Tankard
Снимка: BGTSC

След като преди няколко месеца Tankard обявиха на официалната си страница концерт в София, вече новината бе потвърдена официално и от родния промоутър - BGTSC.

Концертът на немските траш метъли ще се състои на 8 Декември, събота, в столичния клуб Mixtape 5. Началото е обявено за 20.00 часа.

„Кралете на бирата” избраха София за един от малкото и единствен за региона концерт посветен на 30 годишнината от създаването на групата.

Обещанията са за уникален сет лист и невероятно шоу, с което ще зарадват феновете си. Преди това, за пръв и последен път групата свири у нас преди 20 години пред препълнената зала Фестивална.

В продължение на месец - от 26 септември до 26 октомври, билетите ще са на цена от 30 лева. След това до денят на концерта ще са на цена от 35 лева, а в деня на събитието - 40 лева.

Зад гърба си бандата има 15 студийни албума, като последният е от тази година - A Girl Called Cerveza, излязъл от лейбъла Nuclear Blast.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: концертСофияTankard
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно в деня на концерта трябваше да вляза в "родната казарма". Още не мога да си простя, че не им теглих една дълга и широка на "шапкарите" и не отидох на концерта. Сега не пропускам за нищо на света. Пък и вече имам бирено коремче ;)