Джон Бон Джоуви отказа хонорар заради кризата

Така смъкна цената на билетите за шоуто си в Мадрид
Обновена: 31 май 2013 14:41 | 30 май 2013 07:30,
23
Джон Бон Джоуви отказа хонорар заради кризата
Снимка: архив, Булфото

Американският рок музикант Джон Бон Джоуви се отказва от хонорара си за концерта в Мадрид, който ще даде на 27 юни, защото се опасява, че заради икономическата криза в Испания мнозина негови почитатели не биха могли да си купят билет на пълната му цена, предаде ИТАР-ТАСС.

Благодарение на решението на рок звездата билетите за концерта в Мадрид спаднаха до цени от 18 до 39 евро и веднага бяха разпродадени.

За сравнение билетите за концерта на групата Бон Джоуви в Манчестър идната седмица се продават за около 80 евро, посочва ИТАР-ТАСС.

51-годишният Джон Бон Джоуви уточнява, че в началото Испания не е била включена в програмата на световното му турне, защото организаторите не били сигурни дали билетите ще се продадат, но музикантът решил да не разочарова меломаните и да изнесе концерт в Мадрид.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
2
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Наслушах и начетох се на "коментари" тези дни от хора, който едно , че не са били на концерта и второ, че никой не ги пита. За сведение на посрещачите: насила едва ли някой е отишъл да гледа БОН ДЖОУВИ
20
1
 
7
 
! Отговори
Комисионников преди 10 години
На концерта бяха жената и детето (10 годишно - евала без пари). Микрофлората и вятъра разбрах отнесли голяма част от "таланта" на изпълнителя. Явно са отнесли и познанията му за платежеспособността на българите. "Болен здрав носи" и събитията го доказаха. От друга страна такъв жест тук намаше как да се отрази медийно, поради незнанието на света, къде се намира нашата държава. Добре, че почти е успял да изпълни единствените си 2-3 добри песни.Да живеят комисионерите -АМ(гъл)ЕБАта и ФЪН(150)ки(ла)
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В БГ няма криза бе.
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Решението си е негово, както и феновете решават дали да отидат на концерт или не.
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бон ЖОви си изгаври с оскотелите бастунстанци! хахахахах
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз ако съм на вас сега ще се СПУКАМ от яд, че съм дал с 20-30лв повече ( на нормален боилет, а не на ВИП,Диамантени и не знам си какви) ... ще ги дадете за глупости иначе, но сега злобеете. Чест му прави, че изобщо се е решил на тази стъпка. НЕ Е КАТО НАШИЯ ДРИСКО, КОЙТО НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ( ПОДЧЕРТАВАМ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ) КОНЦЕРТ ОТКАЗА ДА ПЕЕ, ЗАЩОТО НЕ СА МУ ПЛАТИЛИ ЕДНА ХИЛЯДАРКА. Нали?!
15
5
 
12
 
! Отговори
Machiavelli преди 10 години
За такива звезди си заслужават парите. Все ми е тая дали е 50-100 или 150 евро. Ако съм фен, ще ида.
14
3
 
9
 
! Отговори
атнонимен преди 10 години
То не стига че бяха скъпи билетите на концерта,но с цялата си наглост някои от тях бяха дублирани!!!!БЪЛГАРСКА РАБОТА,САМО СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ИЗКАРАТ ОЩЕ И ОЩЕ ОТ КОНЦЕРТА .......
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе само с билетите да беше. Дрехни, храна всичко.Миналата седмица взех едни обувки - 90 лева. В Испания същите по-принцип са 35 евро, като в момента са намалени на 20 евро. Естествено, че ще сме бедни и ще ставаме още по-бедни като нашите търгаши ни дерат така, мамицата им.
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Джон защо не намали цените в България? Ама като има луди да дават 100лв и нагоре! За пример концерта на Helloween, Gammаray с подгряваща група Shadowside струваше 40лв.....
11
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами като има будали да дадат 120лв, то има и кой да им ги вземе. 120лв за концерт - може, но ако живея в Германия.
10
0
 
47
 
! Отговори
naTpuoT преди 10 години
Това се получава когато има качествени промоутъри. Тук винаги са някакви алчни *** или мазни шопари и целта им е да "ударят кьоравото" и с един концерт да си избият годината. Заради такива алчни организатори се провалиха "Сонисфеар" и мн други фестивали. Слагат билети, които са по-скъпи отколкото ще ти излезе да идеш да гледаш съответния концерт в друга държава. Бон Джови ако разбере с колко пари живеем ще раздава по 20 лева на входа ;)
9
0
 
27
 
! Отговори
1 преди 10 години
А тука масово дадоха по 120 кинта/60 еУро за билет :)
8
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
разбрахте ли сега че гербаджиите са били прави - че ние сме по-богати от испанците, гърците, португалците и тн -"изгладнели" държави ))
7
10
 
18
 
! Отговори
Елена преди 10 години
И защо няма да стъпиш? И защо да е ***?! И той е човек, и той душа носи. Като не му е добре, естествено ще прекрати концерта. И пак направи 2 часа свирня, нещо, което вече супер малко групи правят.
6
23
 
31
 
! Отговори
фен-ка преди 10 години
Колкото и да го харесвам, повече на негов концерт няма да стъпя! ***.....
5
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еми нормално, според наще политици в България няма криза. Ние сме финансово стабилни, с ниска безработица и средна заплата от 700-800лв :)
4
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
XeXeXe taka kato gledam na dosta ot durjavite cenite na biletite im sa bili po-evtini sprqmo nashite v BG :) interesno ....... :D h0h0h0h0
3
1
 
68
 
! Отговори
tomahawk преди 10 години
Бедните Испанци :)))) дето 1/2 от имигрантите ни работят за тях !
2
2
 
79
 
! Отговори
петко преди 10 години
Браво Джон, браво Джоуви, я думни още един концерт в София , тука пари има.....