Роджър Уотърс пристигна в България

Изморен, музикантът не обели и дума на чакащите го на летището
29 авг 2013 08:32, Петя Славова
39
Роджър Уотърс пристигна в България
Роджър Уотърс. Снимка: Булфото

Късно тази нощ у нас кацна легенрадният Роджър Уотърс, видя Булфото. Музикантът пристигна в България малко след 00:30 часа, на летище София.

Още по темата

Видимо изморен, основателят на "Пинк Флойд" пристигна веднага след концерта си в Румъния. Той не обели нито дума пред чакащите го фенове и журналисти и побърза да влезе в лъскавата лимузина, която го чакаше.

Своето грандиозно шоу The Wall рок звездата ще ни покаже на 30 август на Националния стадион "Васил Левски".

Както Dnes.bg писа, 15 български деца ще се качат на сцената с Роджър Уотърс, за да изпълнят с него класиката “Another Brick in the Wall”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук много хора търсят внимание. Ако не ви интересува Роджър Уотърс - не отваряйте новината, аз поне така правя с вашите идоли Андреа, Багата, Златка.
9
43
 
9
 
! Отговори
DonkaKAziska преди 10 години
С какво право този наркоман ще експлоатира малки деца да пеят английска чалга късно вечер на стадион?!? В тая държава няма ли институции за закрила на детето??!??!??????
8
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъжно ми е за днешните двадесетгодишни, израснаха в мутренски времена, с окаяно образование са, но сами не го осъзнават и когато им се каже, мислят, че нещо ги мразиш. Изобщо не знаят кое е стойностно и смислено, дребни теми и залъгалки осмислят живота им. И за да ме разберат, ще им напиша нещо на техния език: " Nqma se sadwa6 *** 4akaite me dowe4era 6e se widim"
7
3
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 10 години
Често се питам какво съдържание имат думите "легенда " и "легендарен" защото мисля си ,че понякога ги използваме с основание и не чак с дотолкова !? Още по-вече се питам защо особено българските " ***" се срамуват от родния БЪЛГАРСКИ ЕЗИК та са написали името на "класиката "на ЧУЖД- ето за това ще ни подминават като малка гара защото ние самите не уважаваме нашето си .
6
2
 
13
 
! Отговори
Цвети преди 10 години
До калинкамалинкаТоя " дядо " е велик и ни е оставил изпълнения които се слушат десетилетия наред - стойностна музика както и изпълненията които винаги ще помни от наши много добри изпълнители от миналото - Лили Иванова - която продължава и днес да ни смайва и по добре да не изброявам останалите та да не пропусна и обидя някой.Това е малинке калинке
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да е жив и здрав ! С него Пинк Флойд направиха най-доброто , той без Пинк Флойд не направи нищо значимо .Както и да е , обаче на снимката виждам един смущаващо безумен поглед .Абе , пак да е жив и здрав , ама човек пък трябва да зна е кога да се оттегли . ..
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До PigsКакво очакваш от държава на чалгата и простотията? Нека въртят гюбеци и да не се бутат там, където не им е работа, и ограниченият им ум не разбира за какво става въпрос
3
3
 
41
 
! Отговори
Pigs преди 10 години
само един кадърен коментар до тук - Номер 4. не ви ли е срам. долни чалгализирани царвули, Уотърс е Величие !!!
2
56
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дали е бил уморен или е просто високомерен?
1
63
 
7
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Кой е тоя дядо?