Children of Bodom нагъват люти чушки преди концерта

Финландците са си поръчали и кисели краставички в менюто
0
Children of Bodom нагъват люти чушки преди концерта
Снимка: Loud Concerts

Броени дни остават до второто гостуване на финлaндската метъл банда Children of Bodom. Те ще забият на 13 ноември, сряда, в столичната зала Универсиада, като част от тяхното европейско турне.

Преди да стъпят на сцената, Алекси Лайло и компания ще “загреят” с буркан люти чушки и кисели краставички, споделят организаторите, а след концерта в София групата потегля за Гърция.

"Надявам се да видя много от хората, с които се забавлявахме на предишния ни концерт в София. Очаквам страхотно шоу! Помня, феновете носеха уникален заряд и наистина нямам търпение да се върна там", заяви барабанистът на бандата Яска.

Преди Children of Bodom на сцената ще стъпят Medeia и Decapitated, които ще забият за първи път у нас. И двете банди са част от официалното европейско турне на финландците. Обиколката на Стария континент ще приключи в края на този месец, а в началото на следващата година турът продължава в САЩ и Канада.

У нас Children of Bodom ще представят песните от новия си албум Halo of Blood, който е осми в тяхната дискография.

Билетите за концерта в момента са на цени от 40 лева, а в деня на концерта ще бъдат по 50, съобщават организаторите от Phoenix Entertainment и Loud Concerts. Те могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари