Alcest с номинация за най-добра ъндърграунд метъл банда

Французите идват на 6 юли за Sofia Rocks
13 май 2014 13:56, Александър Попов
3
Alcest с номинация за най-добра ъндърграунд метъл банда
Снимка: William Lacalmontie

Френската пост-рок група Alcest е номинирана за наградите Golden God Awards на сп. Metal Hammer в класацията за най-добра ъндърграунд метъл банда. Те ще се борят за приза наред с Deafheaven, Scorpion Child, Wandruna и Beastmilk.

Медията ще отличи победителите в класацията на грандиозно събитие, което ще се проведе в Лондон само броени седмици преди бандата да покаже възможностите си и на стадион "Академик" на 6 юли в рамките на тазгодишното издание на Sofia Rocks.

Групата възниква през 2001-а като соло проект на музиканта Neige, а за 14 години натрупа солидно количество турнета, гигове, както и четири студийни албума.

След множество промени в състава на бандата, на сцената у нас ще свирят Neige, Zero, Indria и Winterhalter. На 6 юли на стадион Академик ALCEST ще представят парчета от най-новия си и все още абсолютно горещ албум Shelter, официално пуснат на пазара на 17 януари.

Точно в този момент бандата е на турне в Япония заедно с Vampirillа и Indria Saray, а тъй като всички концерти са напълно разпродадени, към графика не спират да се прибавят нови и нови участия. След Япония Alcest поемат към Китай.

Заедно с тях на сцената на Sofia Rocks ще свирят 30 Seconds to Mars, The Offspring, Skillet, Ossy и Mando Diao.

Билети за феста се продават в мрежата на Eventim.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
10010 преди 9 години
До 1Чалгаджийска простотия...
1
3
 
0
 
! Отговори
Адриан преди 9 години
Сатанистка работа...