Фондацията с голям концерт на 10 ноември

Пускат от днес билетите за шоуто в зала Арена Армеец
2
Фондацията с голям концерт на 10 ноември
Снимка: Артишок

Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от супергрупата Фондацията готвят своя дебют в зала Арена Армеец. Големият концерт е на 10 ноември, като датата е емблематична за българската демокрация.

На сцената освен петимата, ще стъпят още музиканти от групите ФСБ и Щурците, като тепърва ще бъдат разкривани още изненади за предстоящия спектакъл.

Голямото събитие ще бъде предшествано от голямо турне на групата в САЩ и Канада, което ще бъде тяхно второ гостуване зад Окена.

От днес влизат в продажба билетите за концерта им в зала Арена Армеец, съобщиха организаторите от Артишок. Те ще могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketportal, както и на касите на Билетния център в НДК и Билетната каса на зала Арена Армеец.

Цената на билет за терена ще е 35 лева, а седящо място - без значение от сектора в залата, ще струва 40 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
И ЗА КАКВО СЕ БОРИ ТАЗИ ФОНДАЦИЯ !ДОБРЕ ,ЧЕ Е АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ДА ИМ ПЛАЩА!И ВСЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ НИ ГРУПИ ЩЕ ПЕЯТ !
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох да е жива и здрава Фондацията!!!С песни да я славите,паметник да й построите,че ако не бяха нейните парици за хонорари по митинги,шествия,демократични халтури много от Вас щяха да питат де с.рат гладните!!!!!За всички на които не е ясно,иде реч за АМЕРИКАНСКАНА НАЦИОНАЛНА ФОНДАЦИЯ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!!