Хепънинг преди концерта на Iron Maiden

Останаха единични бройки билети за шоуто в Арена Армеец
Обновена: 9 юни 2014 13:46 | 9 юни 2014 13:42, Александър Попов
10
Хепънинг преди концерта на Iron Maiden
Българските фенове вече очакват британската банда. Снимка: Reuters

Само след седмица британските метъл величия Iron Maiden пристигат у нас за един много специален концерт, с който отбелязват края на супер успешното Maiden England Tour. Стартирало точно преди две години в САЩ и Канада, турнето премина през четири континента. Когато Maiden England приключи на 5 юли на фестивала Sonisphere в Небуърт, Англия, шоуто ще е гледано от над два милиона фенове по целия свят.

Интересът към концерта на великолепната шесторка у нас надмина всички очаквания. Феновете на Iron Maiden тръпнат в очакване да чуят най-големите хитове на групата от 80-те, които ще бъдат изпълнени за последен път пред публика. Ще се насладим на едно несравнимо с нищо досега светлинно шоу, с взривяващи пиро ефекти и уникални превъплъщения на талисмана на групата – Еди, съобщават организаторите от СМЕ.

Хилядите фенове ще могат да се настроят подходящо за купона в деня на концерта, 16 юни, с хепънинг пред зала Арена Армеец. От 15:00 часа на специално оградено пространство пред залата ще бъде поставено началото на шеметен купон, озвучен подобаващо от рок диджеите на клуб „Rock’nRolla“ – Данчо Стълбицата и Васко, и полят обилно с бира.

Входовете на залата в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:00 часа.

Поради очакваното натоварено движение по бул. Цариградско шосе, където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт, призовават организаторите.

Шведската хеви метъл банда Ghost ще се качи на сцената в 19:40 часа, като изпълненията им ще продължат до 20:30 часа. Очакванията са Брус Дикинсън и компания да се появат около 21:00 часа, като шоуто им ще продължи поне два часа.

Билетите за концерта на Iron Maiden са почти изчерпани. Ограничени бройки могат да бъдат закупени от офиса на Тикетпро, както и от билетен център на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
доборжелател преди 9 години
До prokuroraзначи не си никакъв фен на Мейдън!!и в двата случая имаха сериозни основания да ги отменят!!за съжаление се случват и лоши неща.нали дойдоха 2 пъти вече,кво още не си доволен???
6
0
 
0
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
До BURZUMкво дрънкаш бе,чалгар нещастен,кво спамиш из нета????ела да те наритам яко с кубинки,па да видим кво ще дрънкаш!!!!
5
0
 
2
 
! Отговори
maiden fan преди 9 години
Запа или не,но си струва да се види-това е великата музика,с която е израсло едо поколение,пще от началото на 80-те,още от времето а соа доднес,това не е някаква мода,сега дошла и утре забравена,а световна метъл класика,възпяваща практически всички основн филос.въпроси на човека и човечеството,историята по ненадинат начи
4
0
 
3
 
! Отговори
До организаторите преди 9 години
Как можахте да заврете Мейдън в зала бе ***.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До prokuroraГледах ги на Рок Ам Ринг точно преди 4 дни. Още ги бива старчоците.*** е, че у нас ще свирят в неква умряла зала пред 2000 човека. Как изобщо са се съгласили да дойдат тук след като 10 дни по-рано са свирили пред 100 000 човека не знам. Аз лично ще пропусна това мъчение да ги слушам в зала. То и Националния звучи като ***, ама пак е по-добреИначе и Металика направиха добър концерт снощи. 2 часа и половина се раздадоха. Да се надяваме, че това няма да е последния Рок Ам Ринг.
2
2
 
4
 
! Отговори
koko преди 9 години
фен съм на Мейдън, но ме загубиха като фен хахапоследно?
1
7
 
2
 
! Отговори
prokurora преди 9 години
Фен съм на Мейдън, но ме загубиха като фен, след като 2 пъти си отменяха концерта у нас. Американската Металика с по-голямо уважение от англетата.