The Offspring завършват у нас своето Smash турне

Родните фенове ще чуят целия култов албум от 1994 година
13 юни 2014 15:00, Александър Попов
3
The Offspring завършват у нас своето Smash турне
Снимка: Sofia Rocks

20 години след албума, който изстреля The Offspring сред най-емблематичните пънк рок банди за всички времена, легендарният Smash ще прозвучи с пълна сила, от първото до последното парче, на 6 юли на стадион „Академик” по време на петото издание на Sofia Rocks.

По случай първия концерт на рок-пънкарите в България, организаторите на фестивала ще дадат възможност на 10-ма върли фенове да се срещнат на живо с членовете на бандата. Как може да стане това можете да разберете на Фейсбук страницата на фестивала.

"Обичаме да свирим, обичаме да сме заедно, да се забавлявам, да пътуваме, пак да свирим, да пишем песни, да записваме...“ – споделя китаристът Noodles.

"Наистина адски се забавляваме, никога не ни омръзва. През първите десет години харчехме личните си пари, за да ходим по турнета. Реално не свирехме за пари и така беше, докато не извадихме Smash.

Той е третият албум на бандата, издаден през 1994 г., който става 6 пъти платинен в САЩ. Първият сингъл от албума Come out and play изстрелва бандата на върха на класациите и дава увереност на все още несигурните в успеха си момчета. Следва абсолютен бум, който води до продажбата на над 20 милиона копия от албума в цял свят, което го прави един от най-продаваните рок албуми.

От сайта на бандата вече може да поръчано и юбилейното издание на албума, което ще бъде достъпно през август 2014. Специалното издание ще съдържа ремастериран албум на CD и Винил, променена визия и голям формат албум със снимки, непоказвани досега.

"Винаги е чудесно да свирим на места, където никога не сме ходили. Никога не знаем какво да очакваме и обикновено, когато сме на ново място, във въздуха сякаш има едно специфично електричество... Затова елате всички на концерта, защото ще бъде жесток! Нямаме търпение най-после да дойдем при вас, да разгледаме София и да се запознаем с културата ви. Ще бъде страхотно шоу, ще се видим там", заяви преди гостуването у нас Noodles.

Билети за петото издание на Sofia Rocks все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна и на eventim.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Sofia RocksThe Offspring
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
SelfEsteemSMASH преди 9 години
Офспринг трябваше да дойдат когато бяха младоци, А не сега когато са остарели!
2
1
 
0
 
! Отговори
Stamat преди 9 години
Bil sm na koncert na OFFSPRING. Ne propuskaj :-P
1
14
 
1
 
! Отговори
Жица преди 9 години
Как пънк рок бе? Това си е жив кънтри метъл!