Europe и Helloween "взривиха" Каварна

Над 10 000 фенове се стекоха на Kavarna Rock през уикенда
Обновена: 1 юли 2014 16:53 | 30 юни 2014 13:02, Александър Попов
6

GUS G. Снимка:  Kavarna Rock

За девета поредна година Каварна стана притегателен център за рок феновете от България и съседните страни. Над 10 000 фенове окупираха феста през уикенда, за да видят на живо групи като Sabaton, Europe и Helloween.

Стадион "Калиакра" пое рок "морето" от почитатели на твърдата музика, които се отдадоха на бира и парчетата на GUS G., Pretty Maids, Jorn и Gotthard, които предизвикаха истински фурор до излизането на Krokus и Sabaton.

Естествено, с най-голям интерес на Kavarna Rock бяха очаквани ветераните от Europe, които напълно оправдаха решението на домакините да бъдат хедлайнери на фестивала.

"Преди няколко години бяхме в София, а сега сме тук с вас, на едно уникално място, каквото е рок столицата на България", бяха едни от първите думи на вокала на Europe, Джоуи Темпест. Групите впечатлиха с уникални сценични представяния, предзвиквайки лавина от емоции във феновете.

Това лято фестивалът показа, че въпреки високите миналогодишни резултати, има възможност още веднъж да надскочи себе си. Пред сцената и атракционите се изредиха над 10 000 души. Kavarna Rock е фестивал с авторитетно минало и още по-обещаващо бъдеще, доволни са организаторите от Bulgarian Live Music.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: HelloweenEuropeKavarna Rock
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
jordan преди 9 години
ако рок музиката умре ще умре и човешката цивилизация..но смятам че рок музиката няма да умре...
5
1
 
4
 
! Отговори
Дан преди 9 години
Озвучаването на Хелоуин беше под всякаква критика. Така надъниха силата на звука, че всичко се сля в невъобразима какафония и вокала се чуваше само когато взимаше високите тонове. И това беше САМО на Хелоуин!!!
4
6
 
3
 
! Отговори
Happy Metal преди 9 години
Егати изпадналите групи, все едно представят постановката "Старци берат хмел"!Щом тук не можаха да съберат повече хора, смятай на запад, колко се котират вече...
3
0
 
17
 
! Отговори
Castor преди 9 години
Гледах последната вечер Sabaton и Halloween. Супер беше!
2
0
 
16
 
! Отговори
Иван преди 9 години
До Анонименя събери 06,07,08,09,10,11,12,13,14 :)
1
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2006 е първия, няма как сега да е деветииии!...