Sofia Rocks идва, сцената се строи

Джаред Лето си е поръчал 10-метров подиум, за да се слее с феновете
1
Sofia Rocks идва, сцената се строи
Снимка: Болкън Ентъртейнмънт

Остават броени дни до началото на Sofia Rocks на 6 юли, а от днес започна и строежът на сцената. За целта пристига технически екип от Германия, който ще се включи в изграждането на всички съоръжения. Професионалистите са едни от най-добрите в концертния бизнеси работят с организаторите от Болкън Ентъртеймънт вече пета година.

Сцената ще бъде с големина 40 метра, като общата площ се равнява на половин декар. Контейнери и шатри, тежащи близо 80 тона, ще послужат за строежа на фестивалното градче, което ще бъде озвучено от 12 топ колони и 30 суббаса - достатъчни да "взривят" с качествен и чист звук района около стадион „Академик“.
Джаред Лето, фронтмен на 30 Seconds to Mars, e поръчал 10-метров подиум, за да може да бъде по-близо до българските си фенове, както и специално осветление. Два огромни екрана ще предават всичко случващо се на сцената, като осигурят перфектна видимост от всеки ъгъл на терена на стадиона.

"За нас е огромно удоволствие отново да сме тук в България и да станем част от SOFIA ROCKS 2014. Специално за събитието очакваме техника от Германия, а през следващите дни екипът ни ще строи огромната конструкция на Стадион Академик, която ще бъде издигната от нулата. Тук е моментът да благодарим и на стадион „Академик“ за помощта, която ни оказват. Шоуто ще бъде зрелищно и по нищо няма да отстъпва на големите фестивали, които организираме в Европа и по света", сподели Карстен Вегнер.

Пет дни ще бъдат необходими за подготовката на стадиона, който ще събере рок фенове от страната и целия Балкански полуостров. Шоуто ще бъде съпроводено от множествено специални ефекти.

Хедлайнерите The Offspring и 30 Seconds to Mars са подготвили близо двучасови концерти, а вратите отварят още в 14:00 часа.

Организаторите готвят зони за забавление, много храна, бира и всичко нужно за един фестивален ден. Децата до 10-годишна възраст влизат безплатно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Sofia Rocks30 Seconds to MarsThe Offspring
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ба`х мааму, че от тая сцена и шатрите с бира ще остане ли място за навалицата на тоз стадион бре? :)))