D2 обявиха победителите в конкурса за ремикс на "Феникс"

Мнението на публиката и бандата не съвпадна
0
D2 обявиха победителите в конкурса за ремикс на "Феникс"
Снимка: D2

След битка между 25 диджеи и продуценти вече е ясен победителят в конкурса на D2 за ремикс на хита им "Феникс". Това е Silver Иванов, чиято дийп-хаус версия на парчето спечели най-голяма подкрепа от феновете на бандата.

Silver Иванов е сред водещите имена на новото поколение хаус диджеи у нас, който освен, че е бил зад пулта във всички важни български клубове, има в актива си участие на най-големия европейски форум за електронна музика Amsterdam Dance Week, а като продуцент записва за италианския лейбъл Stereophonic.

Според регламента на играта Silver Иванов получава голямата награда в конкурса – джаджата мечта за всеки електронен продуцент Ableton Push, но D2 се възползват от правото си сами да изберат официалния ремикс на "Феникс".

Техният фаворит е този на диджей KrisMaster.

"В конкурса търсехме по-мощен и клубен саунд и именно тази версия най-много се доближава до това, което си представяхме, че ще чуем", коментира Митко Кърнев избора на бандата и добавя, че никак не било лесно да се спрат само на един ремикс, защото всички версии на парчето, които получили, са били много интересни.

Двете версии на „Феникс” - официалният ремикс на KrisMaster и изборът на публиката - версията на Silver Иванов, ще получат специално разпространение към всички диджеи и клубове у нас, заедно с един бонус – ремикса на един от другите финалисти DJ Rossko.

По-долу можете да чуете ремиксите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: конкурсФениксремиксD2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари