Британците си паднаха яко по тийнеджърките от Babymetal

Японките готвят ново гостуване в Лондон
18 авг 2014 13:05, Александър Попов
10
Британците си паднаха яко по тийнеджърките от Babymetal
Снимка: Babymetal

Японската метъл група Babymetal се завръща за пореден концерт на Острова през ноември. Трите девойки - Su-metal (Сузука Накамото), Yuimetal (Юи Мизуно) и Moametal (Моа Кикучи), бързо се превърнаха в любимки на британската публика след разпродадено шоу в Лондон и последвало участие на Sonisphere миналия месец.

Повторното им шоу в Обединеното кралство е предвидено за 8 ноември в Лондон, в Brixton O2 Academy.

Babymetal представиха в началото на тази година дебютния си едноименен албум и продължават да жънат успехи с изяви на различни фестивали. Именно изявите им на живо провокираха големия интерес към тийн триото, което влезе в историята като най-младата група гастролирала на метъл фестивала Loud Park - средната им възраст бе 13 години. Те реализираха и видеопромото на филма на Metallica "Through the Never" за Япония.

Основната вокалистка на бандата е Su-metal, докато другите две момичета са натоварени по-скоро с поддържащи вокали и танци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е гавра с метъл, А защо ги мъчат тези деца!? Очевидно за пари, знаят че британците си падат малко педофили и им ги пускат по лайсната, за да им приберат малко кинти Британски извратеняци - какъв метъл видяха в тези детски гласчета от детската градина, острова е изкукал и то яко
7
0
 
1
 
! Отговори
преди днес преди 9 години
Това е отговора на така наречената западна поп култура , луди били , не са по луди от лейди гага и /или мерилин мейсън по тв за обикновен японски тийн .
6
1
 
4
 
! Отговори
Дедо Шмърк преди 9 години
Брей, съвсем изперкаха дяцата бре!
5
4
 
3
 
! Отговори
6678777 преди 9 години
До до по-долу писалитеКое му е новаторското?! Поне от 15 години слушам японски тийн-групи и всичките звучат така.
4
4
 
13
 
! Отговори
до по-долу писалите преди 9 години
Ха-ха-ха супер новаторско и свежарско бе, ***. Малките са страхотни сладурани, успех им желая. Малко музиката им като саундтрак към японско аниме, но по-добре това, отколкото Джъстийн Бийбър
3
7
 
5
 
! Отговори
Тотка Пилотка преди 9 години
Баси извращението!
2
6
 
4
 
! Отговори
дедометъл преди 9 години
Британците окончателно са изперкали явно.
1
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лелееееееее, тия колко са зле.При това пеене, дали музиката ще е метал или поп няма абсолютно никакво значение.Освен това, кво ни занимават с некви японски малолетки? То поне за еб*не да ставаха, пък те на 13.