Две родни банди дават старт на инди вечери

Jeremy? и Jin Monic с концерт на 30 август
29 авг 2014 09:44, Александър Попов
0
Две родни банди дават старт на инди вечери
Снимка: Строежа

Вечер, посветена на инди музиката и най-ярките представители на тази общност, ще се състои тази събота, 30 август, в клуб Маймунарника. Събитието има за цел да постави началото на нова музикална концепция и традиция, наречена My Indie Monkey, за която има идея да се осъществява периодично занапред.

Две от обещаващите български банди ще вземат участие в първото издание, редувайки песни от собственото си творчество с такива на едни от най-популярните групи в жанра.

Jeremy? и Jin Monic ще направят два последователни сета на живо, с отделна продължителност от по близо час и половина всеки. В паузите преди и след концерта, селекцията ще избира Shakermaker.
 
Музикантите от Jeremy? в състав - Ерсин Мустафов (вокали, китара), Ташо Колев (китара), Росен Ватев (барабани) и Ники Сербезов (бас-китара), работят по първия си албум, който се очаква да излезе есента.

Jin Monic пък са едно от най-новите имена на ъндърграунд сцената, като за кратко време привличат солидна и все по-нарастваща се група от симпатизанти. Във формацията влизат Ni Iv (вокали), Ивайло Василев (китара, вокали), Боян Дечев (китара), Джокич Стефанов (бас-китара) и Георги Иванов (барабани).
 
Освен на авторските си парчета двете банди ще наблегнат и на песни на Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age, Kasabian, Radiohead, The Black Keys, Miles Kane, Kings Of Leon, Foo Fighters, Nirvana и други.
 
Билети за събитието тази събота в Маймунарника ще се продават само на място на цена от 5 лева. Вратите на клуба отварят в 19:30, а час по-късно започва концертът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: JeremyмаймунарникаJin Monic
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари