Пуснаха билети "на зелено" за юбилейния Kavarna Rock

Фестивалът догодина ще бъде от 26 до 28 юни
Обновена: 12 сеп 2014 14:07 | 12 сеп 2014 14:07, Александър Попов
11
Пуснаха билети "на зелено" за юбилейния Kavarna Rock
Снимка: Kavarna Rock

От днес стартира продажбата на билети за следващото издание на музикалния фестивал Kavarna Rock. Юбилейното десето издание ще се проведе на 26, 27 и 28 юни 2015 г.

Организаторите пуснаха 1000 билета "на зелено", преди да бъдат обявени хедлайнерите, които са на цена от 70 лева. Те могат да бъдат закупени онлайн и в мрежата на Еventim.bg.

След като групите станат ясни, влизат регулярните билети по 90 лева, а през юни 2015 г. те ще струват 100 лева. Най-скъпи ще са във фестивалната седмица - след 22 юни, когато пропускът ще бъде 110 лева.

Само два месеца след като над 10 000 души се събраха в Каварна за Europe, Helloween, Gotthard, Sabaton и други култови банди, фестивалът вече се готви за юбилея.

"Миналогодишната успешна кампания от билети „на зелено“ ни дава увереност, че оправдаваме доверието на феновете в добрия подбор на изпълнители. За тях, за хората, които ни повярваха, сме длъжни отново да пуснем 1000 билета, заявиха организаторите.

Вече работим по организацията за догодина и сме уверени, че феновете очакват рок събитието на годината", споделят от Bulgarian Live Music.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: КаварнаKavarna Rock
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
млад металист преди 9 години
хора нормално е да викат по-стари групи все пак и младото поколение трябва да им се нарадва като за последно...страшно много се кефя на този фест
7
0
 
2
 
! Отговори
До рокаджия преди 9 години
Вярвам, че за годините Ви сте видели/слушали много групи и различна музика а тя е или хубава или не. Щом хората се радват на 60 годишни изпълнители значи има защо. Не съм на мнение, че трябва да се канят групи само защото са "млади" и модерни. Всъщност всяка музика си има аудитория щом тези групи събират хора то защо да не ги канят? Тази година наред със заклетите фенове видях на стадиона и супер много деца които се радваха на музиката.
6
3
 
1
 
! Отговори
рокаджия преди 9 години
Имах щастието да избягам от България.Да мия *** дет се вика,ама поне,като става дума за групи аз съм на 45 и не съм съгласен да ме забавляват 60 годишни пенсии.А огледайте се .Имате право да се радвате на Ахат,Черно фередже,Аксепт,разни руски групи това ако е фест сте за лудницата.Айде със здраве и София рок е росна ливада:-)
5
0
 
7
 
! Отговори
Таня преди 9 години
До рокаджияАман от *** вече... коя посещаемост намалява? Със семейството ми не сме пропускали фест, вече имаме и билети за 2015 ... и е много просто като не ви кефи не идвайте ходете си на София Рокс с "великите" млади групи, а оставете истинския рок на нас в Каварна... разбирачи
4
4
 
3
 
! Отговори
рокаджия преди 9 години
Скъпи организатори,надявам се групите да не са пред пенсия.По тази причина не съм си купувал билет вече 5 години.Съвременните звезди са по фестивалите в Европа,САЩ.Рок музиката е за забавление,Вие се опитвате да изкарвате добри пари с минимални разходи,та по тази причина посещаемостта намалява,нивото е далеч от истината.Направо мъка.
3
0
 
6
 
! Отговори
Марин преди 9 години
Май не четете... билетите са 70 лева сега... няма такава цена за три дни фестивал никъде по света...
2
1
 
3
 
! Отговори
2013 преди 9 години
100 лева за тридневен фестивал нищо не е.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво общо има мястото на провеждане в случая гр. Каварна, заплататите които хората получават в региона и цената на билета? Отива този който иска и може никого не го карат на сила. А и ако 100 лв са много за билет то тогава е хубаво да си поговорите с работодателите и депутатите НИ, защо всякакви цени гонят европейските а заплатите и икономиката ни НЕ. Бях там през тази година и ми хареса организацията както и провецдането на фестивала.