P.I.F. и Jeremy? с концерт в легендарен лондонски клуб

Родните банди забиват на 14 ноември в The 100 Club
30 окт 2014 12:23, Александър Попов
1
P.I.F. и Jeremy? с концерт в легендарен лондонски клуб
Снимка: Строежа

Само след две седмици две български групи ще стъпят на сцената на един от най-легендарните клубове в света, намиращ се в сърцето на Лондон.

P.I.F. и Jeremy? ще забият на 14 ноември на сцената на най-стария съществуващ клуб за жива музика във Великобритания - The 100 Club. Събитието се организира от Строежа и партньорите им на Острова - Sea Munch Music.
 
Българските банди ще бъдат подкрепени от лондонска - Silent Party, а музикалната селекция, извън изпълненията на живо, ще бъде подбирана от екип на клуб Строежа.

P.I.F. от дълги години са сред най-популярните и дейни групи у нас, а JEREMY? набират бързо скорост, превръщайки се в една от най-актуалните и обещаващи инди банди.

Предстоящият концерт дава старт на нова международна колаборация на клубно ниво с участието на Строежа. Този път софийският промоутър е в директна връзка с място с истински богата музикална история.

The 100 Club съществува от 1942 година, като адресът му - 100 Oxford Street, е бил отправна точка на хиляди банди от световната рок, джаз, пънк, инди, реге и поп култура, сред които и множество от най-популярните.

В него са гастролирали имена като The Rolling Stones, Metallica, The Who, The Kinks, Луис Армстронг, Алис Купър в тандем с Джони Деп, Muse, The Exploited и др. Първите стъпки там са направи Sex Pistols, The Clash, The Damned, Siouxsie & The Banshees.

Билетите за концерта вече са в продажба на цена 10 лири, а в деня на концерта входът ще е 12 лири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: JeremyPIFThe 100 Club
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Карам колело преди 9 години
Найджъл Фараж ще идва ли?