Американските метъли Godsmack с първа визита у нас

Бандата ще забие на 16 юни в Бургас
Обновена: 17 ное 2014 11:02 | 17 ное 2014 11:01, Александър Попов
8
Американските метъли Godsmack с първа визита у нас
Снимка: M.E.Music

Американската метъл банда Godsmack ще забие за първи път пред родна публика на 16 юни в Бургас. Те са първият обявен хедлайнер на Summer Chaos Festival, който ще се проведе на стадион "Лазур", съобщиха организаторите от M.E.Music.

Билетите за фестивала влизат в продажба от утре, 18 ноември, и могат да бъдат закупени онлайн и в мрежата на Тикетпро.

Първите 300 билета "Front stage" са на промо цена от 90 лева, след което ще се продават на редовната от 110 лева. Зоната "Терен 1" е оценена на 75 лева за първите 300 билета, след което стават 85 лева. Третата зона, която влиза в продажба е "Терен 2" на цени 55 лева за първите 300 билети и след това - 65 лева.

Godsmack има зад гърба си 4 номинации за "Грами", три поредни албума на челна позиция в Billboard Top 200 и рекорден брой хитове в Топ 5 и Топ 10  на най-престижните световни класации.

Последният албум на създадената през 1995 г. американска банда - "1000hp", излезе преди броени месеци. В подкрепа на проекта Godsmack тръгват на голямо световно турне, част от което е и участието им в Summer Chaos Festival на 16 юни в Бургас.

Групата пристига у нас водени от емблематичния си фронтмен Съли Ерна, в състава влизат още басистът Роби Мерил, Тони Ромбола - соло китара и бек вокали и Шанън Ларкин на барабаните.

Организаторите обещават скоро да бъде обявен и втория хедлайнер на фестивала, като обещават отново голямо име, което ще видим за първи път.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: GodsmackSummer Chaos Festival
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
рокаджия преди 9 години
Метъли са Lamb of god,Arch enemy,Amon amarth и т.н.Godsmack не са,като Д2 ***,че повече няма накъде.Явно тревата ви е кофти или ракията минте.
2
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия метъл не са видели.
1
13
 
3
 
! Отговори
Madball преди 9 години
Псевдо-метъл за момиченца.