Фил Ръд иска отново на сцената с AC/DC

Прекарвал времето си с "риболов и разврат"
22 дек 2014 21:44, Александър Попов
4
Фил Ръд иска отново на сцената с AC/DC
Снимка: БТА

Барабанистът на AC/DC Фил Ръд разобличи мрежата от "абсурдни" лъжи, в която го замесват, и изрази желанието си да се върне на сцената с легендарната група, предаде Франс прес, която цитира негово интервю пред обществения телевизионен канал TVNZ.

"Искам си обратно моята работа и моята репутация и ще си ги върна", заяви 60-годишният Ръд, който разказа, че прекарва времето си в "риболов" и "разврат".

Ръд, чието истинско име е Филип Уичке, е роден в Австралия, живее от 1983 г. на остров Тауранга, на 200 км югоизточно от Окланд, където притежава ресторант.

Първоначално барабанистът беше обвинен в заговор за убийство на двама души и притежаване на метамфетамин и марихуана. Впоследствие съдът оттегли първото обвинение поради липса на доказателства и Ръд беше освободен под гаранция. Следващото заседание на съда е насрочено за 10 февруари догодина.

Музикантът нарече абсурно твърдението, че е наел човек, който да убие двама души.

"Всичко е фалшиво, отвратен съм, това е пълен абсурд", заяви той, отхвърляйки и обвиненията на местната преса, че е прибягвал до купуване на сексуални услуги.

Наскоро AC/DC обяви турнето "Rock or Bust Tour", което ще започне с европейска обиколка на 5 май в Арнем (Холандия), и ще продължи до края на юли. Бъдещето на Фил Ръд в групата е несигурно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ACDCФил Ръд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
bj преди 9 години
tauranga ne e ostrov!
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уникален барабанист, без него ЕЙСИДИСИ, не е същият! Горе главата Фил! Ние сме с теб!
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-великите! Уникални таланти!
1
0
 
17
 
! Отговори
металист преди 9 години
Фил,чакаме те!!!Идвайте по-скоро!!