Светльо и Легендите забиват в култов лондонски клуб

Събитието ще бъде на 27 март в The 100 Club
13 яну 2015 13:30, Александър Попов
10
Светльо и Легендите забиват в култов лондонски клуб
Снимка: Булфото

Светльо Хиподилски & The Legends готвят първия си лайв в Лондон. Събитието ще се състои на 27 март, петък, в най-стария съществуващ клуб за жива музика на Острова - The 100 Club, намиращ се на Оксфорд Стрийт.

Концертът е предвиден да протече под формата на трибют към Хиподил. Организацията е поета от софийския клуб Строежа, чийто екип по време на съответната вечер ще поеме и селекцията на музиката извън свиренето на живо.
 
Сетът на Светльо и компания ще продължи над два часа, включвайки близо тридесет от старите и добре познати песни на бандата. Публиката в Лондон ще чуе "Бате Гойко", "Жената", "Момичето", "Алкохолен делириум", "Скакауец", "Облаци", "Бира", "Въжен", "Море от алкохол", "PVC", "Чифт очи", "Овци", "Нова градска песен", "Отнесен" и други. На 27 март лондонският клуб ще отвори врати в 19:30 местно време, а самият лайв стартира в 21:00.
 
Предстоящият концерт е втори пореден за българските организатори и групи на територията на именитата локация, след като през ноември 2014 г. Jeremy? и P.I.F. успяха да разпродадат напълно шоуто си там.

На сцената на легендарния The 100 Club, иначе с капацитет от около само 400 души, са се качвали емблематични имена като The Rolling Stones, Metallica, The Who, Kings Of Leon, The Black Keys, Алис Купър и Джони Деп и др.

Цената на билетите на предварителна продажба е 15 лири, а на самата дата на място - 18 лири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Хиподилсветльо витков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Noodles преди 9 години
Даже някакъв хейтър се появи да коментира тук! Хиподил мощноооооооо!!
5
1
 
1
 
! Отговори
koko преди 9 години
Той никога не е спирал да пее.
4
1
 
2
 
! Отговори
Виктория преди 9 години
До Анонимен Той не е алкохолик!Все пак е постигнал нещо в своя живот! Има над 20 годишна кариера!Запитай се ти какво постигна в своя живот! Гледай себе си, а не другите!
3
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя алкохолик Витков сега пак ли пропя? Доскоро на политик се правеше явно и на марсианец ще се направи стига да пада келепир
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Светьо Витков - президент!
1
1
 
6
 
! Отговори
69 преди 9 години
Легендарните Riblja Corba също свириха там.