Уникална виртуална разходка с Led Zeppelin

Станете част от интерактивното видео към Trampled Under Foot
2
Уникална виртуална разходка с Led Zeppelin
Станете част от тайните на сградата от обложката. Снимка: Орфей Мюзик

Led Zeppelin и компанията Interlude пуснаха интерактивно видео към неиздаваната досега първоначална версия на парчето Trampled Under Foot, носеща ранното си име Brandy & Coke. Клипът отвежда зрителите на виртуално пътешествие из 16-те стаи от иконичната сграда на обложката на албума "Physical Graffiti".

Феновете на бандата ще надникнат отвъд фасадата на една от най-емблематичните рок обложки в историята и ще влязат в сградата през всеки от 16-те прозореца. Досега никой фен не е имал възможността да изследва и види музикален клип по толкова различни начини.

Избирайки един от 16-те прозореца зрителите могат да влязат в стаята и да станат свидетели на сцени, свързани с илюстрациите от оригиналната обложка. Съдържаща и истински кадри от изпълнението на песента в Earl’s Court, оригинални анимации и още кадри.

Технологията позволява на зрителите да следват и общуват с героите от стая в стая без да прекъсват песента.

Brandy & Coke (Trampled Under Foot - Initial Rough Mix) е част от наскоро излязлата делукс версия на легендарния албум на Zeppelin "Physical Graffiti", който празнува своята 40-годишнина.

"Physical Graffiti" е смятан за един от най-великите двойни албуми в рока на всички времена. Юбилейната версия - 40th Anniversary Led Zeppelin Physical Graffiti Deluxe Edition, е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Своята виртуална разходка можете да направите тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Led Zeppelin
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Цепелин са великани, ама малко с тия претоплени преиздавания ми мяза на холивудски франчайз. Може би защото съм по- фен на Дийп Пърпъл, но малко са ми прехвалени Цепелин. След разпадането им нищо качествено не са издали останалите музиканти - само Джими Пейдж един албум и то по-скоро успехът е заради Ковърдейл.