Стенли с първи концерт в Лондон

Родна и английска банда ще допълнят шоуто на 8 май
3
Стенли с първи концерт в Лондон
Снимка: Булфото, архив

Стенли се готви за първа изява в Лондон в легендарния The 100 Club на Оксфорд Стрийт и се организира от самия клуб и вече традиционния им български партньор – Строежа.

На сцената ще се качат още две групи – Jeremy? и английската инди-банда The Wondersmiths. 

Стенли отскоро работи с момчетата от Jeremy?, като в неговия сет формацията играе ролята на инструменталисти – пълна рок-формация от двама китариста, басист и барабанист.

Публиката в Лондон ще има възможност да види и чуе на живо изпълненията на емблематични за няколко поколения песни, като "Обсебен", "Пътят към храма", "Стар парфюм", "Пясъчен керван", "Да летим над града", както и класики от периода му с Тангра като "Бъди какъвто си?", "Жулиета" и др.

За Jeremy? това ще бъде втори концерт в The 100 Club, след като през ноември миналата година, заедно с P.I.F., реализираха напълно разпродадено шоу. Освен това, от щаба на групата съвсем скоро обявиха добрата новина за включването й в програмата на най-големия фестивал за нова музика в Европа – The Great Escape, Брайтън, където на 16 май се очаква Jeremy? да се срещнат очи в очи и да свирят пред делегати от музикалния бранш – представители на лейбъли, продуценти, агенти, медии. 

The Wondersmiths са местна инди-рок банда в състав от четирима души. Лондонската формация ще изпълни половинчасов сет от авторска музика, стартирайки в 20:30 ч. Веднага след тях следват Стенли и Jeremy? с отделни сетове, всеки от които по над един час.

Билети за концерта на 8 май вече се разпространяват онлайн през Wegottickets и Billetto, като първите 100 пропуска са на цена 12 лири, следващите 200 - 15 лири. Ако има останали билети в деня на концерта те ще бъдат на цена 17 лири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
4
 
! Отговори
screper преди 9 години
Да е велик, колко да е велик? Нали му видяхме сеира в Музикална академия. Дребна душица с огромни комплекси и там някъде и някоя забърсана сервитьорка за самочувствие
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
помня когато Стенли беше все още Станислав Сланев и пееше в Тангра и беше с една невероятна грива и на един концерт цялата зала с притаен дъх очаква песента и Стенли тъкмо си поема дъх да започне и се чува един пуберски момичешки вик - Стееееенлииии обичам тееееее ! и Стенли само се подсмихна :))) велико
1
4
 
10
 
! Отговори
Ели преди 9 години
Дупер , аз много го харесва и мисля, че стила на музиката му ще се хареса на английската публика!