Iron Maiden издават 19 албума, мастерирани за iTunes

Това е звукът, който сме искали да постигнем, заяви Стив Харис
8
Iron Maiden издават 19 албума, мастерирани за iTunes
Снимка: Орфей Мюзик

Parlophone Records издават 19 албума от каталога на Iron Maiden, специално мастерирани за платформата iTunes, съобщиха от Орфей Мюзик.

Направени от мастерирани записи с висока резолюция, изданията представят музиката на слушателите така, както групата и звукозаписният инженер са целели.

Всички петнадесет студийни албума, 2 компилации с най-доброто и 2 албума със записи на живо са избрани лично от един от основателите на бандата Стив Харис. Това са Iron Maiden, Killers, The Number Of The Beast, Piece Of Mind, Powerslave, Somewhere In Time, Seventh Son Of A Seventh Son, No Prayer For The Dying, Fear Of The Dark, The X Factor, "Virtual XI, Brave New World, Dance Of Death", A Matter Of Life And Death, The Final Frontier, Somewhere Back In Time, From Fear To Eternity (2CD), Live after Death (2CD) и Rock In Rio ( 2CD).

"Процедурата по мастерирането за iTunes позволява на слушателя да усети музиката възможно най-близо до начина, по който артистът е желаел да бъде чута. Така че, разбира се, бях много запален по идеята албумите на Maiden да бъдат мастерирани по този метод. Записите са били налични в дигитален формат преди, но бяха мастерирани с идеята за CD. Процесът на iTunes ползва различен похват и е чудесно най-накрая да доставим музиката до нашите фенове с възможно най-чистия и точен звук, който можем да постигнем. Например, както повечето хора знаят, аз никога не бях доволен от звука на първия албум на Maiden, но слушайки го сега, китарите са по-силни, барабаните по-богати и цялостният тон е много по-добър, по мое мнение", коментира Стив харис.

Феновете вече могат да свалят Mastered For iTunes версиите на записите на Iron Maiden от iTunes.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Iron Maiden
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да се МАСТЕРИРА за....., по-скоро да се конвертира,мастеринга е съвсем друго нещо....ама кой да погледне в нета каква е разликата.....
3
2
 
7
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Много хубаво, въпреки че iTunes са същите *** като останалите подразделения на Апъл. Музиката от iTunes не може да се наследява и подарява - за справка Брус Уилис, който възнамеряваше да ги съди за това. Ако си загубиш или ти се повреди устройството и не си направил бекъп на библиотеката също пиеш една студена вода. Това не е магазин за музика - а музика под наем - не благодаря.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Велика група!UP THE IRONS!
1
3
 
3
 
! Отговори
Some1 преди 9 години
Да, всеки научава по нещо - аз пък разбрах,че звукът може да бъде и с висока резолюция.Все нови неща...