P.I.F. снимат клип с флашмоб по "Витошка"

Бандата чака "цветни" фенове с телефони на 24 юни
15 юни 2015 08:47, Александър Попов
2
P.I.F. снимат клип с флашмоб по "Витошка"
Снимка: P.I.F.

P.I.F. ще даде на феновете си главна роля във видеото към новия им сингъл "Юли", като те ще имат възможност да направят кадри с мобилните им телефони.

Снимките ще се случат под формата на флашмоб с продължителност 2 минути и 50 секунди, колкото трае и самата песен. Желаещите да подкрепят Димо Стоянов, Иван Велков, Мартин Профиров и Юрий Божинов трябва да дойдат на 24 юни в 18:30 часа на столичния булевард "Витоша". От тях се иска да научат текста и да пляскат в ритъма  на песента.

Точно в 19:00 часа Димо ще излезе от входа на метро станцията при Аптека и ще тръгне по "Витоша" по посока Съдебната палата до фонтана. Пред него ще вървят оператори.

"Когато подмина мястото, на което сте седнали, ви каня да станете и да тръгнете след мен, пеейки припева и пляскайки с ръце. Така ще вървим заедно чак до странния фонтан, или до края на песента”, разяснява идеята Димо.

Всеки, който иска да снима с телефона си, е добре дошъл и може да качи клипчето си във Фесйбук профила на P.I.F. Най-подходящите кадри ще бъдат включени в клипа на "Юли", като в него ще бъде изписано и името на автора им.

"Нека всеки си облече най-цветните дрехи. Колкото по-шарено и шантаво, толкова по-добре! Ретро и футуристични костюми, балони, хвърчила, цветя, конфети, парти свирки и шапки – донесете каквото ви сърце иска", призова Димо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Флашмоба беше актуален преди повече от 6/7 години, дори може би повече.Като гледам идеята, ще се направим, че не сме гледали клипа на Фарел - Хепи :))) Доста жалка гледка са БГ креативни напъни...
1
0
 
1
 
! Отговори
гей преди 8 години
От мен по-цветен няма! Да разбирам ли, че съм поканен?