Последни детайли около концерта на Black Label Society

Шоуто ще е на 26 юли в зала "Универсиада"
23 юли 2015 09:07, Александър Попов
1
Последни детайли около концерта на Black Label Society
Снимка: Loud Concerts

Зак Уайлд (Zakk Wylde) и групата му Black Label Society пристигат за концерт в София на 26 юли по покана на Loud Concerts. Началото на концерта е 20 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 18:30 часа, уточняват отганизаторите.

Преди Black Label Society на сцената ще забият българската метъл-фюжън формация Nameless Day Ritual и метъл бандата Odd Crew.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна. Цената им е 45 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада” ще се влиза срещу 55 лева.

Турнето на Black Label Society е в подкрепа на последната им продукция "Catacombs of the Black Vatican" и вече тече с пълна сила.

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта ще бъдат обособени места, на които ще се предлага вода и бира.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Тя може да бъде получена и от охраната на входа на зала "Универсиада". Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
без заблуда преди 8 години
Black Label Society няма нищо общо с BRMC - Black Rebel Motorcycle Club.