Б.Т.Р. забиват на "Плюс фестивал"

Фестът в Пазарджик е от 11 до 13 септември
25 юли 2015 10:58, Александър Попов
1
Б.Т.Р. забиват на "Плюс фестивал"
Снимка: Б.Т.Р.

Б.Т.Р. ще бъдат един от гвоздеите на предстоящия "Плюс фестивал". Той ще се проведе от 11 до 13 септември, а Наско и компания ще забият по време на втората вечер.

Същият ден на парк остров "Свобода" ще свири и младежката рок банда Революция Z.

До момента са известни още три имена от програмата на вечерните концерти. За втора поредна година на сцената ще се кажи пазарджиклийката Лили Пенчева. Сръбска банда, която успешно се изявява с трибютите си на парчета на популярните Maroon 5, също пристига за Фестивала от Белград, а Александра Борисова (Кюстендил), лауреат на фондация „Димитър Бербатов“ влиза с летящ старт право на голямата сцена, след като миналата година остана втора в конкурса, който Плюс Фестивал организира за последното свободно място във вечерните концерти.

Година по-късно Александра Борисова вече е част от музикалната компания на Мария Илиева и с радост приема поканата да се изяви пред пазарджишката публика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: БТР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Я ! преди 8 години
Я, тия пичове били още живи..... :) Симпатяги са, но за 25 години имат 2-3 различни песни и още 500, които не можеш да ги различиш от тях по нищо, ужасно са скучни ... :(