Революция Z и СкандаУ избухват във Враца

Групите част от "Голямо междучасие 2015"
10 сеп 2015 14:10, Александър Попов
0
Революция Z и СкандаУ избухват във Враца
Снимка: Голямо междучасие

Двайсет ученически банди от страната се включиха в осмото издание на конкурса за най-добра училищна група "Голямо междучасие 2015" със свои авторски парчета. Тази година обаче групите имат и шанса директно да излязат на професионална сцена в големи градове на България.

Първите концерти накараха публиката в Пловдив и Русе да развее коси в ритъма на рока. Заслугата за това беше на училищни групи от Пловдив, Хасково, Нова Загора, Ямбол, Варна, Горна Оряховица и Русе, които показаха високо ниво и се раздадоха докрай.

В  петък, 11 септември, е следващото шоу във Враца на площад "Христо Ботев" от 19:00 часа. В него ще вземат участие групи от Плевен, Видин и София. На сцената заедно с тях ще излязат едни от първите участници в "Голямо междучасие", които през годините се изявяваха в него, а сега са част от родната сцена - СкандаУ. Специално за публиката във Враца ще пристигнат и тийн любимците от Революция Z.

При дъжд концертът ще се проведе в спортната зала на ПМГ “Академик Иван Ценов”, уточняват организаторите. Входът е свободен.

D2 ще бъдат в ролята на ментори, а Дидо в ролята на водещ на концерта.

Големият финален концерт на "Голямо междучасие 2015" ще бъде на 12 септември в София пред паметника на Съветската армия. Участие в него ще вземат групите участници от София и трите групи, събрали най-голям вот при гласуването.

От трите групи финалисти D2 ще изберат най-добрата ученическа група на България за 2015 г. Тази година голямата награда е музикално оборудване по избор на стойност 2000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари