Шоуто продължава, Queen за първи път у нас!

Бандата с Адам Ламбърт с концерт на 23 юни в София
26 ное 2015 11:20, Александър Попов
21
Шоуто продължава, Queen за първи път у нас!
Снимка: СМЕ

Легендарната банда Queen ще забие за първи път у нас. Концертът ще бъде на 23 юни на столичния стадион "Георги Аспарухов", обявиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.
 
До Брайън Мей и Роджър Тейлър ще застане младата звезда Адам Ламбърт.

Концертът в София ще бъде част от фестивала "Арена Музика" и е една от специалните изненади за всички музикални фенове от музикалната компания. През следващата година СМЕ празнува 25-годишен юбилей, като в своята богата визитка има над 500 организирани концерта.

Поколения меломани у нас са жадували да чуят на живо вечните класики "Bohemian Rhapsody", "Somebody To Love", "I Want to Break Free" и "The Show Must Go On". През 2013 г. успяхме да се насладим на хитовете на Queen като част от мюзикъла "We Will Rock You", догодина ще ги чуем и в оригинал.

Queen със сигурност е сред групите в Топ 10 на всички времена. Имат забележителен списък от награди, огромни продажби на албуми, грандиозни концерти, милиони фенове по света. Дори след трагичната загуба на фронтмена Фреди Меркюри, Queen продължават да са на сцена и да затвърждават, че са една от най-великите групи в рок и поп историята.

Queen и Адам Ламбърт се появяват заедно на една сцена през 2009 г. по време на финала на предаването American Idol, а по-късно имат съвместно участие на Европейските музикални награди на MTV. През 2012 и 2013 година следват поредица от успешни концерти и участия в телевизионни шоута.

През 2014 г. имат изключително успешно турне в Англия, а в края на годината музикалният тандем изнася зрелищно шоу в Лондон.

В началото на 2015 г. Queen + Adam Lambert покоряват Европа с напълно разпродадени концерти в 10 страни. След края на турнето равносметката е 67 напълно разпродадени концерта по света за по-малко от година.
 
Билетите за концерта на Queen + Adam Lambert ще бъдат на цени от 70 до 140 лева и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Продажбата стартира на 30 ноември, понеделник, от 10:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
0
 
! Отговори
фсб преди 8 години
и тея пари тръгнаха да правят на гърба ан Фреди.... ***...
18
0
 
0
 
! Отговори
judas преди 8 години
До СИНИ ШАМПИОНИмного си ***
17
0
 
0
 
! Отговори
gonzo преди 8 години
До СИНИ ШАМПИОНИПий си хапчетата end keep calm
16
0
 
1
 
! Отговори
Готино преди 8 години
До АнонименИ аз не смятам за нужно сравняването на групи помежду им..Всяка има уникално звучене и носи свое собствено послание и настроение.Въпроса не е само в това коя банда е продала еди си колко плочи и е напълнила повече стадиони,естествено опира и до вкуса на всеки един от нас :)
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименПич, ако попитаме 10 ралични човекка, слушащи рок и десетте ще посочат различна група за най-добра. Мое мение е, че Led Zeppelin са номер едно. Разбира се Queen, Depp Purple, AC/DC, Black Sabbath (особено с Ози), Rainbow, Rolling Stones. Това са групите (със сигурност пропускам някои), които създават стил в музиката, на които много банди след това подражават. Не може да чуеш китарата на Брайън Мей и да не го познаеш или тежкият риф на Томи Айоми и да се сбърка. Всеки си има мнение.
14
0
 
3
 
! Отговори
Готино преди 8 години
Разбира се,че без Фреди няма да е същото,но със сигурност шоуто е гарантирано..иначе,ако искате си пуснете Бохемската Рапсодия в изпълнение на Queen с вокали Елтън Джон и Аксел Роуз
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви първи десет бе ..звездички..Queen [c Фреди] са най великата група на всички времена. Имаше допитване в Англия и Куин го спечелиха пред Битълс итн. Даже го писахте в днес.бгАко напишеш Queen в Гугл дава 300 млн сайта. Ако напишеш Битълс 105 млн.
12
0
 
1
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Същото е и с Лу Грам от Форинър! Кели Хансен пее почти като него, но много трудно би предал емоциите, които влагаше Лу в парчетата на Форинър!
11
0
 
2
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До asdСлед като са избрали да свирят с него, явно не го смятат за толкова некадърен. Ама какво ли разбират те от музика :)
10
5
 
2
 
! Отговори
asd преди 8 години
как паднаха толкова долу Мей и Тейлър, да свирят редом до това бездарно човече Адам Ламбърт?
9
6
 
3
 
! Отговори
U2 fen преди 8 години
Догодина Queen по догодина U2 Ха дано !
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Queen се олицетворяваше от Фреди Меркюри. Без него не е същото. Много групи са свирели парчета на Queen през годините, много певци са пяли, но никой не успява дори да се доближи до гласа на Фреди! Подобен е и случая с Judas Priest - музикално може да се докара, но вокалите...
7
1
 
10
 
! Отговори
M преди 8 години
Ами няма как да е в оригинал, защото ще липсва Фреди. Но и така е по-добре, отколкото ако не бяха дошли изобщо.
6
10
 
9
 
! Отговори
СИНИ ШАМПИОНИ преди 8 години
"We are the champions" ще звучи на най-правилното място!
5
1
 
13
 
! Отговори
Рали преди 8 години
Видях ги в Лондон преди няколко месеца. Ламбърт беше неочаквано добър, никога няма да е Фреди, ама направиха страшно шоу!! Който може да отиде да ги види!!! :))
4
3
 
7
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
След дъжд качулка.Искаме си Фреди!
3
2
 
11
 
! Отговори
BN преди 8 години
Не мога да ги приема с Адам Ламбърт. Никой не може да замести Фреди:( Но, разбира се, с удоволствие ще отида на концерта, за да пея с тях най-любимите ми песни на най-обичната ми рок-група.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще бъде велико! Единствено жалко, че няма как с Фреди. Тогава щеше да бъде велико на н-та степен
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СУПЕР!!! Ще правя ще струвам, ама ще се докопам до билет! Жалко само, че няма как Фреди да е с тях :((, но със сигурност духът му ще бъде!