Лондонска банда на концерт на Jeremy?

Родната банда с премиера на новия си албум на 15 декември
Обновена: 14 дек 2015 09:32 | 14 дек 2015 08:11, Александър Попов
0
Лондонска банда на концерт на Jeremy?
Bad Names. Снимка: Строежа

Младата лондонска инди-рок банда Bad Names пристига за първи път в България, специално по покана на Jeremy?.

Събитието ще се състои в столичния клуб Терминал 1 утре, 15 декември.

Поводът е представянето на новия сингъл "Two Weeks To The Great Escape" и видеото към него, както и предпремиерно изпълнение на всички десет авторски песни на Jeremy?, които ще намерят място в предстоящия им албум.

Двете групи вече имат обща история - от изминалото турне на нашите момчета на Острова, когато Bad Names отново бяха избрани да окажат съпорт, този път на местно ниво - в именития The 100 Club.

В София англичаните ще забият собствен 40-минутен сет, непосредствено преди прожекцията. За своя лайв пък, българската банда ще излезе в разширен състав, като титулярният ще бъде подсилен от Краси Тодоров (екс-D2, клавишни) и беквокалистките от LaTiDa. 
 
"Two Weeks To The Great Escape" излиза на матричен носител и всеки един от присъстващите на 15 декември ще получи безплатно копие на влизане в Терминал 1. Вратите на клуба ще отворят в 20:30 с тематична музикална селекция, а концертната част е с начало 21:30 и обща продължителност от близо два часа. Излъчването на видеото е определено за 22:20 ч.

Билети вече се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цена от 6 лева.,

Конкретният лайв дава старт на декемврийско турне на JEREMY?, което ще обхване шест български града – Благоевград, Пловдив, Габрово, Варна, Плевен и София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари