Фондацията излиза със симфоничен оркестър в НДК

Новият проект с премиера на 4 април
20 яну 2016 12:44, Александър Попов
1
Фондацията излиза със симфоничен оркестър в НДК
Снимка: Фондацията

Супергрупата Фондацията, в която влизат Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, ще представи нов проект, заедно със Симфоничния оркестър на Българското национално радио, с диригент Григов Паликаров.

Събитието ще бъде на 4 април тази година в зала 1 на НДК. Началото е от 19:30 часа.
 
Билетитe вече са в продажба в мрежата на Тикетпортал, цената им е от 15 до 55 лева, според мястото в залата. Налични са и ограничен брой специални билети с подарък от Фондацията на цена 70 лева, като изненадата ще бъде разкрита по време на концерта на 4 април.

Музикантите споделиха, че вече са в етап на трескава подготовка за концерта в НДК, а общите им репетиции със Симфоничния оркестър на БНР са много вълнуващи. С този проект те планират концерти и в други градове на страната.

След три напълно разпродадени концерта, включително и в зала "Арена Армеец", две мащабни турнета в САЩ и Канада и голямо турне в Европа, групата отново се стяга за дълъг път. През феруари и март те ще изнесат спектакли в Австралия и Нова Зеландия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Фондацията
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
2
 
! Отговори
niki преди 8 години
Ще ме извинявате, ама мен ми звучат като 'Пенсионеризацията'.Моля ви, България отчаяно има нужда от нови неща.. нови албуми, изпълнители.Тук предъвкваме манджи от преди 25 години, хубави са, никой не спори за това, но когато единствено чалгаджийките издават нови песни и албуми... какво очаквате да се случи с музикалната сцена в държавата ли?!?!?!?