Megadeth идват на 7 юли, забиват в "Универсиада"

Първите 200 билета ще са на промоционална цена от 55 лв.
26 яну 2016 12:37, Александър Попов
76
Megadeth идват на 7 юли, забиват в "Универсиада"
Дейв Мъстейн. Снимка: М.Е. Мюзик

Една от най-влиятелните метъл групи на нашето време - Megadeth, идва за концерт у нас на 7 юли, съобщиха организаторите от М.Е. Music. Бандата, начело с Дейв Мъстейн, ще забие в столичната зала "Универсиада".

Билетите могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg, като продажбата им стартира в 10:00 ч. на 27 януари, сряда.

Първите 200  билета ще бъдат на промоционална цена от 55 лв., а след тяхното изчерпване редовната цена ще бъде 65 лв.

Ще им 200 броя билети Priority Access по 75 лв., като притежателите им ще бъдат допуснати в залата в деня на концерта 15 минути по-рано от останалата публика. 70 броя ВИП билети по 80 лв. пък са за ложата на зала Универсиада.

Megadeth е основана през 1983 г. в Сан Франциско. Лице на бандата, създател и основен композитор е Дейв Мъстейн. Заедно с Metallica, Slayer и Anthrax са част от "Голямата четворка".

За своята над 30-годишна кариера групата издава 15 студийни албума, 5 от които – платитени, реализира над 50 милиона продажби на пет континента, прави десетки суперуспешни турнета и печели заклети фенове в цял свят.

Сред емблематичните за бандата парчета са "Symphony of Destruction", "Hangar 18", "Peace Sells", “Rust In Peace..." и др.

Само преди броени дни, на 22 януари, излезе и последният 15-ти албум на групата – "Dystopia". Това е студийният дебют на новия китарист на Megadeth Кико Лурейро, свирил до скоро в бразилската прогресив банда Angra. Другото ново лице в групата е барабанистът Крис Адлър, познат на публиката от Lamb Of God.

В подкрепа на "Dystopia" Megadeth тръгват на голямо световно турне, което стратира през февруари от Далас, САЩ. Европейската му част ще бъде открита в началото на юни с шоу в Милано, а само месец по-късно българската публика ще види легендарната банда на живо и у нас.

Очаква се Megadeth да пристигнат у нас в състав Дейв Мъстейн – вокал, китара, Дейвид Елефсън – бас, Кико Лурейро – китара и Крис Адлър – барабани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: Megadeth
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По средата на лятото, а са ги набили в тая гадна зала?!?
18
1
 
6
 
! Отговори
Готино преди 8 години
Тази зала не може да побере и 3000 човека,да бяха дошли по-добре във Варна
17
1
 
5
 
! Отговори
Готино преди 8 години
MegaMed новина,но защо в зала при това Универсиада..
16
2
 
9
 
! Отговори
ДО 17 Корин преди 8 години
Корин споко, не бой се, няма Дявол. Има обаче гяволи, които се възползват от религиозно-заблудени овчици, като теб. Някои дори сексуално (справка: игумена на Бачковския). Само като им погледнеш колити и часовниците на висшите духовници и ти става ясно що овце са остригали.
15
1
 
7
 
! Отговори
LethianDream преди 8 години
Корин, към коя църква си? Да не си от добре облечените момчета с Библиите от Църквата на последните дни? Я си гледай църквата и не се занимавай с глупости! Тръгнал да пише преди да направи елементарна проверка, че Дейв е отявлен християнин..
14
1
 
12
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
До КоринИзобличаването на злото не е сатанизъм.Няма как да го изобличиш ако не го познаваш и ако не говориш/пееш/ за него.Иначе има и групи от среден и нисък клас който са наистина извратени и просташки но Мегадет не е сред тях.
13
1
 
2
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
До ХмПоздрав за американските политици...
12
13
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Тия са сатанисти а ако не го вярвате това е защото не сте си направили труда да го проверите. По късно ще приведа цитати. Искам да уточня нещо масово групите от рока и метъла са поклонници на дявола. Имам предвид дявола както е описан в Светите Писания а не като метафора. Тези хора от групите са сатанисти и слуги на дявола и злото. Спасението е само в името на Господа Иисуса Христа!
11
24
 
5
 
! Отговори
bros преди 8 години
Верно квартала па ше се напълни с потняци...
10
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПравославенЛичи си, че си грамотен и интелигентен човек, поне по начина, по който си написал коментара. Ако наистина е така, защо не се поинтересуваш малко каква е музиката на Мегадет, преди да пишеш глупости?
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПравославенДейв Мъстейн е отявлен християнин, за сведение :D :D :D
8
5
 
30
 
! Отговори
Георги преди 8 години
До ПравославенПросто замълчи. Никого не го интересува религията ти, спри да се месиш в живота на хората. Кавал.
7
4
 
26
 
! Отговори
Иван Здравков преди 8 години
До Православен: Какъв сатанизъм, бе, "Православни", ти наред ли си с главата?!? Тука май има "гузен негонен бяга", *** нещастен!
6
4
 
21
 
! Отговори
Хм преди 8 години
You take a mortal manAnd put him in controlWatch him become a godWatch people's heads a'roll\m/
5
2
 
43
 
! Отговори
Метъл фен преди 8 години
До Донка Казиска: Нито сме потни, нито сме бедни!!! Маймуноподобни и безмозъчни прости чалгари!
4
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПравославенШе ти пикая на православната муцуна, ненормалник.
3
4
 
40
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
и що в най-тъпата зала са ги набутали?
2
60
 
7
 
! Отговори
Православен преди 8 години
Защо, при условие, че сатанизмът е забранен със закон в България, се допуска провеждането на такива "концерти"??? Докога ще търпим това мутренско правителство??? Помислете за децата на България! Те ви гледат!
1
48
 
6
 
! Отговори
Донка Казиска преди 8 години
Уфффффф, пак някакви потни и бедни метъли ще опикаят квартала...