Удо идва на 17 март, сбогува се завинаги с Accept

Концертът ще бъде в зала "Универсиада" в София
28
Удо идва на 17 март, сбогува се завинаги с Accept
Снимка: СМЕ

Метъл иконата Удо Диркшнайдер потегля на едно историческо турне в края на февруари, като ще продължи поне до края на август.

Турът "Back to the roots" ще бъде едно завръщане към корените за 63-годишния тевтонски титан на тежкия саунд. В него ще звучат само старите парчета на Accept, изпяти от Удо за последен път.

Удо ще акостира и в София на 17 март в зала "Универсиада", а феновете ще могат да чуят класики като "Princess Of The Dawn", "Balls To The Wall" и "Metal Heart", съобщават организаторите от СМЕ.

"Все още се забавлявам много, докато пея тези песни на живо. Разбира се, те са голяма част от моя живот и от моя глас. Но в живота идва момент, когато трябва да затвориш една глава от книгата. Имаше много слухове и спекулации около Accept, затова реших да направя това свое последно музикално изявление по въпроса. Едно цяло шоу, само със старите парчета, за един последен път", разкрива певецът.

От 2017 г. нататък Удо вече ще изпълнява на живо само материал от репертоара на U.D.O., с които за повече от 18 години е натрупал достатъчно добри песни, включително класики като "Animal House", "Timebomb", "Man And Machine" и др.

На концерта в София ще има и специални гости, които ще подгреят феновете - инди бандата "Палас" и канадските метъл ветерани от Торонто "Енвил".

Билетите са в продажба от понеделник, 8 февруари, като първите 500 ще са на специална цена от 40 лв. Следващите са на цена 50 лв., а в деня на концерта (ако има останали) - 60 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
23
 
0
 
! Отговори
циника преди 8 години
може и стари да слушам, но нещо енергично и задължително пънк - Dead Kennedys , Angelic Upstarts , The Casualties, Red London, разбира се The Clash. Като цяло слушам предимно антифа! Иначе между 13 и 16-17 си година поех много метъл - хеви, готик и малко ***, но постепенно започнаха да ми изглеждат супер детски:). Най-много обаче мразя левичарския рок тип Пинк Флойд - толкова популистки и маниерен, че ми се повръща! Антифа завинаги! От големите комерсиални типове обичам единствено Дейвид Бауи!
18
1
 
18
 
! Отговори
LethianDream преди 8 години
Циника, ти какво слушаш, че ми стана интересно? Вероятно някакви комерсиални фекалии тип Имеджин Драгънс и Колдплей :D Слушал той метъл до 15 години, толкова и си го чул :) Развивай се там и не ми пречи да си слушам легенди като Удо :)
17
1
 
30
 
! Отговори
vlady до Циника преди 8 години
Все пак са на около 45 това е зряла възраст в никакъв случай не са склеротични дядовци.
16
22
 
0
 
! Отговори
циника преди 8 години
Тиамат млади?
15
2
 
20
 
! Отговори
vlady преди 8 години
31.01 е датата на концерта грешка от бързо писане.
14
4
 
22
 
! Отговори
vlady преди 8 години
До циникаКанят и доста по-млади стойностни творци примерно на 31.03 имаше страхотен концерт на TYR и Swallow The Sun, на 02.04 гостуват Amorphis, на 9 и 10 Paradise Lost и Tiamat. Всички тези са в диапазона 35-45 години в зряла възраст далеч от склеротично състояние.
13
25
 
0
 
! Отговори
циника преди 8 години
хаха "закърняване":)))Закърняването се случва, когато спреш на едно място:)а бе, мен направо ме потрисва, когато видя на улицата 50-годишни чичковци с плеши.во теме и дълга бяла кича.ра на гърба и с тишъртки на Лед Цепелин или Менуоър:))). Това от закърняване ли или от старче.ско ог.лупяване?
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До циникаТова твоето е закърняване, а не развитие(ако разбираш значението на тази дума)
11
13
 
7
 
! Отговори
циника преди 8 години
Тулски, виждам че си доста добре запознат с чалга културата - тия Фики и Гюнай не ги бях чувал до този момент:))). да не си от тези дето след определен брой чаши се качват на масите, щракйки с пръсти?
10
26
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Удо, нищо лично против него (и аз като малък го слушах), ама докато врещи ми прилича на борещ се със за.пек...
9
28
 
3
 
! Отговори
циника преди 8 години
единствената свястна музика от този период от различните рок направления е пънка. Другото са някакви фентъзи пол.юции, както и псевдолевичарски и силно конформистки напъни ала Пинк Флойд и други сурогати на смешноватото бийт поколение. В рапа поне има гняв и желание за еманципация...
8
27
 
2
 
! Отговори
циника преди 8 години
смея ви се на наивните коментари:).хаххаах, за вас алтернативата на хеви-***-блек и още куп забавления за 12-годишни деца е чалгата. Много лошо! Много лошо за музикалната ви култура, която се изчерпва с познанията ви по метъл и чалга:))). И аз до 15-годишна възраст слушах метъл, после пораснах...ами не може цял живот Аксепт, Мейдън и Междузвездни войни...има еволюция, развитие:))).
7
37
 
0
 
! Отговори
циника преди 8 години
стига сте канили някакви чич.аци и дедковци в предсклеротично състояние, които отдавна не ги помнят и най-големите им някогашни фенове, къде по чисто биологични причини, къде поради деменцията си. Дайте по-нови звезди, по-актуални.
6
24
 
4
 
! Отговори
циника преди 8 години
ква обща култура, за да знаеш кой е Удо Диркшнайдър? "Balls to the wall, man".....хохохохох....само не казвайте, че има някакъв социален заряд:))))
5
26
 
0
 
! Отговори
циника преди 8 години
на тоя гласът му е като на кончита вурст...нищо против, де, просто споменавам:))
4
1
 
25
 
! Отговори
LethianDream преди 8 години
Той е младо момче, ама трябва да имаш и малко обща култура преди да се изцепиш като изнервен тираджия на Кулата-Промахон. Виж, ако го питаш за Гери-Никол, ще избухне, щото "т'ва е модерно, брат, разбираш ли" ;)
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SA е младо момче, от къде да ги знае тези хора!
2
1
 
25
 
! Отговори
BarteK преди 8 години
До SAМилко Кавалджията,без мустак!!!? Номер 2 ти е отговорил.
1
49
 
0
 
! Отговори
SA преди 8 години
Какъв е тоя бе,хора?!!!