P.I.F. и Rewind забиват в Лондон на 25 февруари

В концерта ще се включи и Джърси Бъд
18 фев 2016 09:37, Александър Попов
2
P.I.F. и Rewind забиват в Лондон на 25 февруари
Снимка: Строежа

Българските банди P.I.F. и Rewind ще забият пред английска публика в Лондон на 25 февруари в легендарния The 100 Club, съобщиха организаторите от Строежа. Към родните групи, като трети участник, ще се присъедини със собствен сет Jersey Budd от Лестър.
 
Предстоящото гостуване в The 100 Club ще бъде второ за P.I.F., след като през ноември гостуваха заедно се Jeremy? и билетите бяха разпродадени докрай.

Димо и компания ще представят парчетата от новия си албум, наред с познати хитове като "Приказка", "Колело", "Невидимо дете", "Оставам тук" и др.

За другата българска формация - Rewind, това ще бъде първа изява на лондонска сцена. Музикантите в състава са Владимир Михайлов (вокали, китара), Михаела Ненова (цигулка, глас, укулеле), Юрий Божинов (бас-китара) и Мартин Профиров (барабани).

От английска страна събитието ще бъде подкрепено с участието на Jersey Budd, често познат със соловите си изяви, но в случая ще бъде представен с пълна банда. Джърси Бъд има един албум и три EP-та, като любопитно за неговата кариера е регистрирането на общ концерт с Kasabian в Royal Albert Hall, както и фактът, че самият Tom Meighan от същата група е записвал бек вокали за някои от песните му.  
 
На 25 февруари вратите на The 100 Club отварят в 19:30 местно време, а концертната част стартира в 20:15 и ще продължи до 23:45. Билети за общия концерт на P.I.F., Rewind и Jersey Budd се разпространяват чрез две компании за онлайн-закупуване - We Got Tickets и Billetto на цени от 10 паунда при предварително закупуване и 12 паунда на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: лондонPIFRewind
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
66
 
! Отговори
еди кой си преди 8 години
какво ще забиват в лондон пирони ли там такива като тях с лопата да ги ринеш и къде къде по-добри от тях голем смех че падне ако се приберат обратно без да са ги били значи са големи късметлии