Кери Елис – първата дама на Бродуей. Чакаме я!

Заедно с великият китарист Брайън Мей идват на 16 март
22 фев 2016 15:44, Александър Попов
2
Кери Елис – първата дама на Бродуей. Чакаме я!
Снимка: СМЕ

Остава по-малко от месец до концерта на Брайън Мей и Кери Елис. Легендарният китарист на Queen и звездата на Бродуей и Уест Енд поемат за първи път на турне в Източна Европа и една от спирките в него ще бъде в София.

На концерта в зала 1 на НДК на 16 март ще се насладим на нови версии на популярни хитове на Queen, Beatles, Kansas, любими класики на двамата изпълнители, включително и общата им песен "One Voice".

Позната като първата дама на Бродуей и Уест Енд, Кери Елис печели милиони почитатели и не една и две престижни награди за невероятните си превъплъщения. Тя играе главните роли във всички популярни мюзикъли – от We Will Rock You, покрай който се запознава с Брайън Мей, до "Клетниците", "Оливър!", "Мис Сайгон", "Война на световете", "Омагьосана" и др. През миналата година Елис отново получи овации, след като замени Никол Шерцингер в една от коронните си роли на Гризабела в "Котките".

Освен на сцената, където си партнира с прочути имена като Джейсън Донован, Лиъм Нийсън, Марти Пелоу, Джош Гробан и Бари Манилоу, тя има успешни участия в телевизията и киното, снима се и в екранизацията на "Клетниците", заедно с Хю Джакмън, Ръсел Кроу и Хелена Бонъм Картър.

Въпреки напрегнатото си ежедневие и многобройните роли, които претворява на сцената, Кери Елис е щастлива, че най-важната роля в живота й е тази на майка. Тя има двама сина – Алфи, който скоро ще навърши три години, и Фреди, роден през ноември 2015. Звездата на Бродуей споделя, че децата й неизменно пътуват с нея, когато има участия.

Елис допълва, че по този начин успява да даде най-доброто от себе си на сцената, тъй като е спокойна, че синовете й са до нея. Съпругът на талантливата изпълнителка се казва Джеймс Таунсенд и е футболен треньор на Лутън Таун.

Концертът на невероятните Брайън Мей и Кери Елис ще бъде част от програмата на юбилейния 20-ти София Филм Фест. 

Билетите за концерта са на цени от 50 до 120 лева и все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Брайън МейКери Елис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Аааа, не! Аз чакам само статии за Марето Отварачката, Гъциту, Коциту, Лозанка и някой неизвестен.