Slayer и Anthrax забиват у нас на 31 май

Концертът ще бъде в Зимния дворец на спорта
29 фев 2016 11:00, Александър Попов
12
Slayer и Anthrax забиват у нас на 31 май
Снимка: СМЕ

Заедно с Metallica и Megadeth, те са част от голямата четворка. Slayer и Anthrax са любимци на няколко поколения фенове на твърдия саунд, а тази година двете групи обединяват сили за ново европейско турне, което за наша радост ще премине и през България.

На 31 май, от 20:00 часа, двете американски групи ще се качат на сцената в Зимния дворец на спорта в София. Шоуто ще бъде част от фестивала "Арена Музика", който се организира от София Мюзик Ентърпрайсис.

Slayer са създадени през 1981 година и са една от най-влиятелните траш метъл групи в света. Четворката в състав Том Арая (вокали и бас), Кери Кинг (китара), Гари Холт (китара) и Пол Бостаф (барабани) създава свой уникален и разпознаваем стил, който им печели любовта на милиони любители на твърдата музика. Бандата е многократно номинирана за най-престижната награда в музикаланата индустрия "Грами",  а през 2007 година печели статуетката за песента "Eyes Of The Insane". 

През 2008 музикантите печелят второ "Грами" за сингъла "Final Six". Траш титаните издават в края на миналата година своя 12-ти студиен албум "Repentless", който ще представят пред българска публика. Членовете на бандата описват най-новия си албум като агресивен, мрачен, бърз, и признават още, че записите за него са били голямо предизвикателство за тях. Освен песни от него, на концерта им в София ще се насладим на всички големи хитове на Slayer.

Anthrax също се сформират през 1981 г. в Ню Йорк. Оттогава до днес групата в състав Джо Беладона (вокали), Франк Бело (бас), Чарли Бенанте (барабани), Джонатан Донейс (китара) и Скот Йън (китара) е продала над 10 милиона копия от албумите си и се е превърнала в една от най-популярните твърди банди в Америка. Също така музикантите експериментират с различните стилове, като през 1991 г. създават съвместно парче с Public Enemy.

Билетите за концерта на Slayer и Anthrax са в продажба от днес, 29 февруари, и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и на www.ticketpro.bg.

Първите 200 билета от двете ценови категории (правостоящи и седящи) ще са на промоционална цена – съответно 50 и 60 лева. Следващите ще са на цени 60 и 70 лева, а в деня на концерта - 70 и 80 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: SlayerAnthrax
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Aun преди 7 години
Тъй като ще ми е първи концерт някой знае ли по колко време гд продължава
8
0
 
5
 
! Отговори
читател преди 8 години
невежи автори сте!! За Дейв Ломбардо нищо не казвате. Дали Slayer щяха да бъдат толкова добри и успешни без него?!
7
2
 
7
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До 9:Ами не си кОпувай тогава.
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любимите ми! Ноооо от опит с българските пишман организатори знам, че билет не се копува до деня на излизането на сцена. 1. Защото едно обещават преди да продадат билетите, а накрая ми пускат D2 като хедлайнери :)2. Защото колкото повече наближава датата по-евтини стават билетите и дори стигаха с едни билет на промо цена влизат 2-ма3. Защото обявяват на един стадион, а после местят на друг без да може да се озвучи4. Защото като цяло организаторите не могат да организират и студентски купон..
5
1
 
3
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
До Анонимен1ММ ДААА!!!
4
2
 
18
 
! Отговори
vlady преди 8 години
За *** метъл и нагоре е нормално билетите да са без места - надали някой би седял мирно на подобен концерт, нормално е човек да вилнее, да се вихри пого, да се развяват коси и т.н.
3
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТикетПро се излагат за пореден път. Продават билети без места. Получава се една блъсканица, в която всеки може да пострада, а най-страшно е за хората завели децата си. Чаканото събитие остава вечен кошмар за детето, а и за родителя му.
2
1
 
18
 
! Отговори
Sla-yer преди 8 години
Valiq, na brad ti na sestra mu da go tura! Bez pari.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На младини много им се кефих...