Бъди LIVE с Dnes.bg – Брайън Мей и Кери Елис

Спечелете покани за концерта и среща със звездите
Обновена: 9 мар 2016 10:01 | 7 мар 2016 10:14, Александър Попов
3
Бъди LIVE с Dnes.bg – Брайън Мей и Кери Елис
Снимка: СМЕ

Остава по-малко от месец до концерта на Брайън Мей и Кери Елис. Легендарният китарист на Queen и звездата на Бродуей и Уест Енд поемат за първи път на турне в Източна Европа и една от спирките в него ще бъде в София.

Спектакълът е в зала 1 на НДК на 16 март, а публиката ще се наслади на нови версии на популярни хитове на Queen, Beatles, Kansas, любими класики на двамата изпълнители, включително и общата им песен "One Voice". Билетите за концерта са на цени от 50 до 120 лева и все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Dnes.bg и организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис ви дават възможността да спечелите три покани за концерта, които включват и среща на живо с Брайън Мей и Кери Елис.

Условията на играта

В периода 7 – 13 март ще ви зададем три въпроса свързани с предстоящото събитие и кариерата на двете звезди. Трябва да ни изпратите три верни отговора, всеки от които зададен в различни дни в статия на Dnes.bg.

Отговорите трябва да бъдат изпратени на email: alexander.popov@Investor.bg. Задължително в полето за описание (Subject/Относно) трябва да напишете "Бъди LIVE с Dnes.bg – Брайън Мей и Кери Елис".

В текста на мейла с отговорите да се споменават двете имена, телефон и адрес на участника. Отговорите от един потребител и на трите въпроса, трябва да са изпратени от един и същи мейл, за да могат да бъдат свързани при тегленето на наградите.

Наградите ще се раздават на лотариен принцип на трима наши читатели отговорили вярно и на трите въпроса свързани с Брайън Мей и Кери Елис.

Ако не успеем да влезем в контакт с някой от спечелилите участници в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място. Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Dnes.bg си запазва да прави промени в играта.

Първата игра

Първата част от играта-трилогия е свързана с Кери Елис. Тя си спечели признанието "Първа дама на Бродуей и Уест Енд", с редица награди за превъплъщенията си. Тя играе главните роли във всички популярни мюзикъли – от We Will Rock You, покрай който се запознава с Брайън Мей, до "Клетниците", "Оливър!", "Мис Сайгон", "Война на световете", "Омагьосана" и др.

През миналата година Елис отново получи овации, след като замени популярна звезда в "Котките".

Кери има успешни участия в телевизията и киното, снима се и в екранизацията на "Клетниците", заедно с Хю Джакмън, Ръсел Кроу и Хелена Бонъм Картър.

Въпросът ни към вас е:

Кого замества Кери Елис в ролята на Гризабела в мюзикъла "Котките"?

Вторият въпрос на играта вижте тук

Третият въпрос на играта вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Брайън МейКери Елис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
2
 
! Отговори
доктора преди 8 години
Мен......кого друг?