Uriah Heep ще играят голф между концертите у нас

Бандата с три изяви в началото на май
28 апр 2016 12:52, Александър Попов
7
Uriah Heep ще играят голф между концертите у нас
Снимка: Loud Concerts

Следваща седмица Uriah Heep ще зарадват многобройните си фенове у нас с цели три дати. Концертите, организирани от Loud Concerts, са на 4 май на Колодрум Пловдив, на 6 май в Каварна – площад Защитата на Каварна и на 7 май в новата Арена в Русе.

Бандата пристига ден преди изявата си в Пловдив и се надява да има време да разгледа забележителностите на града.

Следващата спирка на Uriah Heep е Каварна, където Mick Box и компания лично пожелаха да играят голф на игрището Light House. Шоуто в крайморския град на 6 май е безплатно за феновета на групата.

Ден след това, на 7 май, бандата ще свири пред многобройните си фенове в Русе. Присъстващите ще могат да пеят заедно с бандата вечните им хитове, а освен това ще чуят песни от последния им студиен албум "Outsider".

Билетите за концерта в Пловдив на 4 май са в продажба в мрежата на Eventim на цени от 15 до 35 лева.

Билетите за концерта в Русе на 7 май са от 12 до 40 лева, в зависимост от местоположението в залата и се предлагат в мрежата на Eventim, партньорите им в цялата страна, а също така и на касата на залата.

В залите в Русе и Пловдив няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Началото на концертите на Uriah Heep в Пловдив, Каварна и Русе е 20:00 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Uriah Heep
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
bros преди 7 години
Абе, научиха се, че могат да мезнат доволно агнешко тъдява и га се запролети - аре на гости на Жони... ;)
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До rammsteinСамо за протокола, фактът, че разни неспособни да се ориентират в инфопространството хора не знаят за концертните изяви на тази стара супергрупа, не означава нищо повече от това, че просто са тъповатички и дори елементарно търсене не могат да направят. Справка за "никаквите концерти" - uriah-heep/newa/livedates.phpНаздраве!
5
7
 
2
 
! Отговори
Тцтцтц... преди 7 години
Тия сто годишни старци, дето едва 'одат ли ще играят голф...??? Хахахха...!!! Че, те нали веднага ще колабират...завалиите... ;) :)
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Билети от 12 лв в Русе....колкото билет за кино.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези хора творят музика сигурно от преди времето в което си бил в мушмулите на баща си... Като не ти се слушат не слушай. А като искаш нови и млади намери спонсори или сам бъди такъв за да поканиш някои от младите групи. За всеки влак си има пътници това, че на теб ти харесват едни не значи, че другите не са харесвани от други.
2
14
 
2
 
! Отговори
rammstein преди 7 години
Учуден съм ! От години никой, никъде не е чувал за тези мушмули. Никакви концертни изяви. Нищо.Пълно мълчание още от 80 год. Дори бях забравил , че въобще съществуват.И изведнъж: БАМ!!!Юрая Хиип ще свират в България ...Много сме назад с музикалната сцена. Те не са актуални бре! Защо не поканихте Лакуна Коил или нещо по съвременно ? Бас ловя, че тези са се съгласили да свирят за почти никакви пари тук.
1
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия дебелаци какво друго могат да играят освен голф ... май нищо ... шкембетета пречат .