Queen кацат у нас ден преди концерта

Черпим Брайън Мей с вино, Адам Ламбърт държи на водката
20 юни 2016 09:58, Александър Попов
18
Queen кацат у нас ден преди концерта
Снимка: СМЕ

Остават броени дни до един от най-мащабните и чакани конецрти тази година. Queen и Адам Ламбърт обещават уникално изживяване на 23 юни, когато ще забият на стадион "Георги Аспарухов" в столицата. Щоуто ще бъде подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и прожектори, съобщават организаторите от СМЕ.

Фенове от няколко поколения ще пеят с Адам, Брайън и Роджър класики като "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "We Are The Champions" и "I Want to Break Free".

У нас вече пристига техниката, събрана в повече от 10, строежът на сцената също започна. Тя ще е с ширина над 20 метра, а нейният покрив ще е над 16 метра. Очаква се работата по сцената да приключи в деня на концерта. Тогава ще бъдат монтирани и огромните видеоекрани и прожектори.

В бекстейдж зоната зад сцената в сектор Г на стадион „Георги Аспарухов“ започна изграждането на един мини град. Там ще са гримьорните на всеки от изпълнителите и на останалите групи, които ще чуем на фестивала "Арена музика" – румънците Grimus, британците Electric Pyramid и родното участие – Jeremy?, които ще подгряват Queen и на техни участия в Полша и Румъния.

Брайън Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламбърт ще разполагат със самостоятелни комфортни гримьорни, като специалното им желание е подът във всяка от тях да е изцяло застлан с огромен килим, а на една от стените да има огромно огледало.

Мей освен това е поискал ядки, органични плодове, разнообразие от сирена, зеленчуци, без хумус и пикантна храна и мармалад от портокали. Той ще пие шардоне и червено вино, както и сокове без захар. В гримьорната на Роджър Тейлър ще го очакват купа с плодове, най-вече банани, също уиски и вино. Гласовитият Адам Ламбърт държи на водка и енергийни напитки, ще похапва киноа и годжи бери.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 17:00 часа. Първи на сцената малко след 18:00 часа ще се качат Grimus, час по-късно ще видим Electric Pyramid, а малко преди 20:00 часа ще излязат и Jeremy?.

Очакванията са Queen и Адам Ламбърт да поставят начало на грандиозното си шоу около 21:15 ч., като изпълненията им ще продължат поне два часа. Те пристигат у нас на 22 юни, веднага след концерта си в Букурещ. На летището ще ги посрещнат шест луксозни автомобила седан, които ще са на тяхно разположение по време на престоя им у нас. Къде ще отседнат се пази в пълна тайна.

Билетите за фестивала "Арена музика", на цени от 70 до 140 лева, все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: QueenАдам Ламбърт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
6
 
! Отговори
Do 13 преди 7 години
Какви малко покани за Куин ? Те миналата година имаха 20 концерта в САЩ и добавяха нови дати. Тотално продадени с двойни цени на БГ. Приходите бяха над 100 милиона. Бяха избрани за рок група на годината итн. Гледах посетители за първия концерт в Португалия - 78 000 души. Където и да идат няма празно. Е може би тук ние ще се изложим в БГ , защото явно чалгарщината ни е завзела окончателно.Ето долу какви са тия бубъри, ловато и серена....Та те ако ги питаш сами ще кажат че са много под Куин
14
1
 
4
 
! Отговори
no name преди 7 години
хахах абе сополанко, бегай да тресеш гьобеци на площада в Пайнертаун, а ние лелките и чисковците ще си ходим на концерти с истинска стойностна музика. пък нека ни е зле :)
13
1
 
6
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
"любими на лелки и чичовци" - мога само да ти пожелая когато ти станеш лелка или чичо групите които слушаш сега да се слушат още и да събират стадиони по концертите си(малко се съмнявам за повечето ама нейсе каквото дойде). Слушам тази музика от повече от 30 години и просто няма как да не отида на концерт когато са ни на крака тук в България... докато Бийбър ако иска и в задния ми двор да пее трябва да ме заставят с калашник да го слушам. Сега има нет и всичко е по-лесно достъпно и хубаво и не.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 111"Не съм съгласна с това, че актуалните групи, ще са с по-висока цена на билетите"По принцип по-модерните групи са с по-висока цена на билетите, понеже получават повече покани за присъствия и в други държави. А QUEEN и ACDC може да са имали по-високи цени на билетите понеже още се ценят в България и организаторите са знаели, че хората ще платят. Но не получават толкова покани за участия по света. Но няма лошо в това ние тук в България да си ценим рока :)))
11
3
 
4
 
! Отговори
111 преди 7 години
Не съм съгласна с това, че актуалните групи, ще са с по-висока цена на билетите...Pink имаше дата, отложиха концерта, на времето, цените бяха по-ниски от на QUEEN u ACDC. Така беше и с концерта на Jessie J в залата, полупразна зала, билетите бяха на смешни цени. Просто, нека си го кажем, по-малките, 80% слушат чалга и няма как да се проведе концерт на съвременен изпълнител, понеже не може да се запълни стадион/ зала. Вечните групи си имат фенове. Стадиона и в четвъртък ще е пълен 100%
10
1
 
3
 
! Отговори
до №10 преди 7 години
"Ако канят съвременни артисти билетите ще са по около 200 евро а организаторите неискат да рискуват."Ами да така е. И го осъзнавам. Но това са фактите за България и ти пак нищо не можеш да направиш. :)))) Колкото и да се дразниш, че канят стари групи. Колкото и да се дразниш по сайтовете, че канят "само такива" групи - нищо няма да се промени. Мисълта ми беше, че е излишно да се дразниш. Все пак и съвременните изпълнители имат изисквания за хонорар. Не можеш да искаш Бийбър да дойде за без пари
9
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАко канят съвременни артисти билетите ще са по около 200 евро а организаторите неискат да рискуват.*** е, че канят изпълнители любими на лелки и чичковциКанят се такива, които ще искат нисък хонорар и билетите ще са евтини.
8
10
 
3
 
! Отговори
ани преди 7 години
кви са тия
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До коментар 5Ами канят хората групи за които се знае, че ще напълнят стадиона или имат такъв капацитет. От тези по-новите и модерни само малцина биха предизвикали такъв интерес. Бях на I love the 90s а на другия ден на концерта на Форинър е нищо общо нямаха нито като организация нито като място нито като хора( в полза на втория) Ето и Спирита в Бургас няма да го има понеже миналата година като най-силна не е възвърнала парите.... а старите банди си ги канят и явно има защо...
6
0
 
4
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
Подай протестно писмо до организаторите на концерти и им кажи да поканят Бийбър. Друго не можеш да направиш.
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До no nameДа се слушат тогава.Дразня се в това, че само такива групи канят за концерти в България.
4
0
 
15
 
! Отговори
no name преди 7 години
Хахах тия групи от преди един век все още се слушат, и ще се слушат още мнооого дълго щот са класики, бе мен. А на Деми Ловато една песен не мога да се сетя да си запея поне. и на другите тийн "звезди', сещаш ли се.....За коментар 2 - Деми Ловато е тая /демек женска е/. "звезда" от Дисни ченъл, заедно с недоразумението майли Сайръс /Хана Монтана/ и Селена Гомез /бившата на Джъстин Бийбър/. хахахах големи идоли, звизди и т.н. Убий ме не знам и една тяхна песен, само наркоманските им изцепки
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 1Това е певица.
2
2
 
18
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Къв е пък тоя Деми Ловато?????
1
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да поканят Деми Ловато и другите тийн звезди.Стига с тези групи от преди един век.