Кой кога на рок сцената в Каварна

Вижте последните новини около метъл феста
28 юни 2016 11:37, Александър Попов
4
Кой кога на рок сцената в Каварна

Краят на тази седмица ще ни застигне Каварна Рок Фест 2016, организиран от Loud Concerts и община Каварна, а подготовката около събитието вече върви с пълна сила.

Билети могат да бъдат купени в мрежата на Eventim, а на място касата ще започне работа на 1 юли на обяд. Тази седмица цената на билет за един ден е 65 лв., а за двeте вечери - 109 лева.

На притежателите на двудневен билет за фестивала ще бъдат поставяни гривни на пункт пред входа на стадион "Калиакра", който ще работи от 12:00 часа на 1 юли.

Вратите на стадиона на 2 и 3 юли ще бъдат отворени за феновете от 16 часа, а първата група излиза на сцената в 17 часа.

Вече са потвърдени редът и часовете на излизане на бандите:

2 юли - събота

Axel Rudi Pell – 21.55 ч.
Therion – 20.10 ч.
Varg – 18.50 ч.
Odd Crew – 17.50 ч.
E-an-na – 17.00 ч.

3 юли - неделя

Avantasia – 21.55 ч.
Soilwork – 20.10 ч.
Myrath – 18.50 ч.
Last Hope – 17.50 ч.
Thiarra – 17.00 ч.

Повечето от групите, които ще гледаме на рок феста на 2 и 3 юли, ще раздават автографи на българските си фенове от 14:45 до 16:00 часа на входа на стадиона. На същото място почитателите на Axel Rudi Pell ще могат да се сдобият с подписа му след изявата му на 2 юли от 24 часа.

Тази година ще има обособени две къмпинг зони с всички необходими удобства в тях. Най-нетърпеливите фенове на тежката музика могат да разпънат палатките си още от 1 юли.

Помислено е и за почитателите на футбола, които няма да изпуснат и секунда от мачовете от Европейското първенство. Те ще бъдат съпричастни към случващото се във Франция благодарение на екраните, които ще бъдат разположени на ключови места.

За доброто настроение ще допринесат и специалните Happy Hour промоции на бара пред залата на стадиона – не забравяйте да следите за тях. Непосредствено до бара ще бъде и мястото, от което ще можете да закупите оригинален мърчандайз на любимата си банда.

Зрителите под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, припомнят организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Каварна рок фест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
fsb преди 7 години
До Анониментака е, преди не пропусках, 600км от софия всяка година, сега не можеш да ме накараш да си помисля даже.... Те и самата организация около стадиона я развалиха тотално, за групите да не говорим
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май безвъзвратно отминаха славните времена на Каварна. Само пияни рокери, които са дошли на гюролтия и за които е все тая кой дрънчи. Къде са Motley crue, Motorhead, Alice Cooper, Purple, Scorpions, Slayer, Sebb Bach, Dio, Accept, W.A.S.P ...
1
0
 
31
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Няма лой, колега. Рано е. Декември месец.