Дара Екимова се включва в концерта на Сленг

Дъщерята на Дими ще се качи на сцената на юбилея на групата
20 мар 2017 14:23, Александър Попов
13
Дара Екимова се включва в концерта на Сленг
Снимка: Монте Мюзик

Дъщерята на загиналия трагично фронтмен Сленг Дими - Дара Екимова, ще вземе участие в специалния концерт по повод "20 години група Сленг" тази сряда, 22 март, в клуб "Терминал 1".

Тя ще излезе на сцената за един красив дует със сегашния вокалист на бандата – Владо Михайлов. Двамата ще представят песента "Остани", която е част от втория албум на групата, но във вечерта на събитието ще прозвучи с нов и много по-динамичен аранжимент.

Повече от месец Дара репетира с голямо вълнение за емблематичната вечер, заедно с музикантите Калин Петров, Младен Несторов – Патето, Владо Михайлов и специалният гост – барабанистът Алекс Лазаров. Освен нея, участие ще вземат и други музиканти, дългогодишни приятели на групата - Митко Кърнев, Юрий Божинов и Димитър Митев-Дънди.

Концертът по повод "20 години група Сленг" ще събере на едно място цялата история на една от най-характерните български формации от 90-те години до днес.

Посетителите ще имат възможността да чуят емблематичните "Мой свят", "Синьо", "След хиляди години сън" и много други. Преди седмица, бандата представи част от своята най-нова музика в EP с името "Бъди".

Билети за концерта могат да бъдат намерени на предварителна продажба в мрежата на Еventim на цена от 10 лв. В деня на събитието входът е 15 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: сленгДара Екимова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.