Helloween за първи път у нас в оригиналния си състав

Бандата ще забие на 14 декември в зала "Арена Армеец"
30 мар 2017 13:23, Александър Попов
7
Helloween за първи път у нас в оригиналния си състав
Снимка: Bulgarian Live Music

Рокаджиите от Helloween включиха България в своето световно турне "Pumpkins United". На една сцена отново ще видим емблематичните бивши членове – китариста Kai Hansen и вокала Michael Kiske. Общо на сцената ще излязат седем музиканти – включително настоящия певец Andi Deris и китариста Sascha Gerstner, по този начин за първи път в България ще могат да бъдат чути всички песни в оригиналния им вид.

"Изключително сме щастливи, че можем да предложим това преживяване на българските фенове. За първи път ще имаме шанса да видим тази група в оригиналния й състав, което не се е случвало над 20 години. Подготвяме и още една изненада за феновете на рок музиката в България", споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Идеята за това турне се ражда през 2015-а година, когато групата стига до извода, че е време за нова глава в славната им история.

"Да свирим песни на Helloween с Unisonic винаги е било приятно завръщане и усещане, но да свирим в оригиналния състав, и с Анди, ще бъде нещо наистина специално", споделя Kiske.

Турнето ще стартира на 28 октовмри в Бразилия и ще мине през Латинска Америка, Европа, Азия и САЩ. Очакват се близо 3 часа музика с най-големите хитове на групата.

"Прекарахме си страхотно по времето на "Hellish Rock" 1 & 2, но сега със сигурност ще удвоим преживяването", разказва Hansen, а Markus Grosskopf допълва: "Със сигурност ще има песни, които не сме свирили от много време и дори такива, които никога не сме".

Концертът на Helloween ще се проведе на 14 декември от 19:00 часа в столичната зала "Арена Армеец". Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, в билетния център на НДК, Български пощи.

Първите 200 билета са на промоционална цена от 50 лева (правостоящи), след това регулярните ще са 60 лева (правостоящи) и 70 и 80 лева за седящи места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: HelloweenBulgarian Live Music
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
яЗЕКА преди 7 години
Tobias Sammet къде е?
3
17
 
6
 
! Отговори
Малкия Скромен Иван преди 7 години
Ето герп спечелиха изборите и тиквените метали идват да свирят на тиквата на ушенце
2
24
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
По непотвърдена информация, бандата е изискала присъствието на екип реанимация и бутилки кислород бекстейдж, що на анди дерис астмата вече се не траела. обмисляли варианта и вместо дерис и киске да излезнат хюрдо караджата и наско от бетеер , като за целта името на групата щело да бъде сменено на "фондация тиква"
1
1
 
34
 
! Отговори
Хелоинец фен преди 7 години
Заради кючеците и чалгата ,затъпявате всички ....А чуйте нещо различно и сериозно...нещо което е от преди чалгията ви, и се цени в цял свят...