Билетите за Helloween се харчат като топъл хляб

Бандата идва с оригиналния си състав на 14 декември
14 ное 2017 14:04, Александър Попов
8
Билетите за Helloween се харчат като топъл хляб
Снимка: PR

Само месец остава до едно от най-големите рок събития тази година у нас – концертът на Helloween. Бандата идва у нас на 14 декември, като шоуто е част от турнето им "Pumpkins United".

Легендарната група възроди оригиналния си състав и за първи път от близо 20 години ще бъдат на една сцена с тричасово шоу в "Арена Армеец".

"Изключително сме щастливи, че ще видим легендите с това супер шоу и у нас. Самият факт, че вече има разпродадени концерти от турнето им говори красноречиво за интереса към него. С темповете, с които се движим у нас очакваме и тук концертът им да е разпродаден", споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, цените са 60 лева (правостоящи) и 70 и 80 лева за седящи места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Helloween
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Някой си там преди 6 години
До АнонименА ти бе.. какъв ти е проблема... като не ги харесваш.. по добре не пиши нищо!Един ми пише за Слави.. друг не знае къде се намира, аре. Легендите са си легенди.. ако искаш ги слушай, ако ли не.. твой проблем!
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извинявам се за въпроса, обаче не е ли по-правилно да се напише, че се "купуват като топъл хляб"?! За първи път чувам, че дадена стока може да се харчи... :д
3
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия момци имаха един два хита още като бях ученик в гимназията.Сега внук ми е ученик в гимназията и ще ходи да ги слуша.
2
36
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С инвалидни колички ли ще пристигнат дядковците или само с бастуни.
1
23
 
10
 
! Отговори
Щракача преди 6 години
Помислих си отначало че тва е наш Слафчо с голата глава и Кукубент Оп Оп Са ама после видях че тва са от ония оркестри дека жужат кат калорифер. Нищо не разбират от музика момчетата ама айде нека се опитват още Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са Те Тва е чалгицата Оп Оп Оп