Anthrax и Tremonti заедно с Iron Maiden в Пловдив

Бандите стават част от фестивала Hills of Rock
Обновена: 25 яну 2018 11:54 | 25 яну 2018 11:47, Александър Попов
19
Anthrax и Tremonti заедно с Iron Maiden в Пловдив
Anthrax. Снимка: СМЕ

Anthrax и Tremonti ще бъдат специални гости на концерта на Iron Maiden в третия ден на фестивала Hills of Rock, който ще се проведе през юли в Пловдив. Трите банди ще забият пред родна публика на 22 юли, неделя, на Гребния канал, съобщиха от София Мюзик Ентерпрайсис.

Сформирани в Ню Йорк през 1981 година, Anthrax имат над 10 милиона продажби на албуми по света и са живо олицетворение на силата на американския метъл. Групата е част от "Голямата четворка", заедно със Slayer, Metallica и Megadeth. Зад гърба си имат 11 студийни албума, 26 сингъла, включително и общ проект с американската хип хоп група Public Enemy. Последният им албум For All Kings продава 34 000 копия само за една седмица в САЩ и влиза под номер 9 в класацията Billboard 200.

Tremonti са американска хеви метъл банда, сформирана и оглавявана от вокалиста и китарист Марк Тремонти, познат още като част от рок групите Creed и Alter Bridge. Музикантът е световно признат и е носител на редица отличия, сред които награда Grammy за сингъла на Creed "With Arms Wide Open". Обявен е за "Китарист на годината" три поредни години от Guitar World, а през 2011 година списание Total Guitar го определя като четвъртия най-велик хеви метъл китарист на всички времена.

Членове на Tremonti са още ритъм китаристът Ерик Фридман и барабанистът Гарет Уитлок. Дебютният албум на групата All I Was излиза през юли 2012. Следват още два студийни албума - Cauterize (2015) и Dust (2016).

До 20 март цените на билетите за рокфеста са както следва:

- двудневен билет - 90 лева
- Iron Maiden - 80 лева
- Hills of Rock + Iron Maiden, комбиниран билет за трите дни - 140 лева

Билетите могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
Сандооооу ти си изфъщяла лимонада да знаеш ! Виж в ютюб кво правят ,,мумиите,,от Айрън Мейдън по фестивалите в цял свят ! И тогава се замисли дали си се родил толкова *** или нещо ти се е слулило после !!!
10
5
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Мейдън ги гледах преди 5 години в Мюнхен. Свириха, свириха, излезна Еди и кво да ви кажа - ми и музикантите мумии като него станали
9
1
 
9
 
! Отговори
123 преди 6 години
До АнонименКато още по запознат, ще ти кажа, че много от тези текстове всъщност сериозно противоречат на "каноните" на сатанизма. Парадоскално, но е истина.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименВ това число и прословутата сделка на Zeppelin със Сатаната, осигурила им небивалия успех.
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 123Сори, ама не сте запознати. Аз като стар метъл, ще ви кажа, че повечето банди от Блек Сабат насам са в масонските структури. Погледнете блек метъла,това е чист сатанизъм. Окултните английски метъл групи са отдавна в тези схеми. Ако се заровите в историята на рока, ще видите че всички големи лейбъли се държат от масони и музикантите буквално са били принуждавани да подписват, че текстовете им ще са на тези теми, в замяна са им обещавали неограничен успех. Всичко е в интернет, четете.
6
1
 
24
 
! Отговори
123 преди 6 години
До До 5За едно си прав истинските сатанисти наистина са във властта. Но точно тези банди не са сатанисти. *** толко ти разбира и главата де. То от чалга до музика разликата е от земята до небето.
5
11
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Истинските сатанисти обитават някои други ведомства и институции. Тези метъли са някакви жалки имитатори, които си мислят, че като се накичат със символи и гледат зверски, са го докарали на такива.
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще има яко жица.
3
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България християнска държава! Защо БПЦ допуска тези сатанисти в държавата????
2
1
 
27
 
! Отговори
maggot_83 преди 6 години
Ние пък ходим на концерти и се кефим яко, който не му изнася да си стои дома. Фактът, че групи като Maiden и Anthrax не идват за първи път в България говори, че харесват нашата многобройна публика. Let there be rock
1
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До BurzumПрез 2018 малко хора слушат метъл в България.Голяма част от ходещите на такива концерти си припомнят доброто старо време когато музиката е била - секс, наркотици и рокенрол.