Да "чуваш" музиката със сърцето си: Дъщеря и глухият й баща!

Момичето превежда песните на езика на глухонемите на концерт
19 дек 2018 19:00,
0
Да "чуваш" музиката със сърцето си: Дъщеря и глухият й баща!
Снимка: Twitter

"Ако въпреки всичко някога умра, не дай, боже, нека това бъде моята епитафия: "Единственото  доказателство за съществуването на бог беше музиката", Кърт Вонегът.

Музиката е багство, спасение, за мнозина дори - религия. Музиката е начин да изкажеш толкова много неща, които не могат да се събарат само в думи. Музиката е начин на живот, начин на възприятие на света около теб. А когато не можеш да чуваш музиката, ти я слушаш със сърцето си.

Трогателно видео от концерт на групата Three Days Grace в Канада обиколи социалните мрежи и стопли сърцата на хиляди потребители.

На него се вижда как младо момиче "пее" на своя баща песните на популярната банда с помощта на езика на глухонемите. Видеото е заснето от друга жена от публиката, но прекрасно успява да улови запечатващата се картинка.

Клипчето успява да привлече вниманието дори и на музикалната банда. Three Days Grace споделят в личния си профил в Twitter кадрите от видеото с думите: "Това е невероятно".


Защото, за да усетиш силата на музиката, не ти е нужен само слух. За да уловиш посланието, мелодията и текстът да минат през теб, ти трябва най-вече сърце. И едно момиче, което те обича с цялото си сърце, което е готово да пее на твоя език.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари