Bullet For My Valentine идват през април у нас

Бандата ще забие в Зимния дворец на спорта в София
4
Bullet For My Valentine идват през април у нас
Снимка: СМЕ

Британската метъл банда Bullet For My Valentine ще зарадва българските си почитатели с концерт на 7 април, неделя, в Зимния дворец на спорта в София. Началото е предвидено за 20:00 часа, съобщават организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

С шест албума зад гърба си Bullet For My Valentine са утвърдени като една от най-успешни групи на Острова. Формирани под името Jeff Killed John през 1998 г., те за изключително кратко време постигат голяма популярност.

Дебютният им албум от 2005 г. The Poison, последван от Scream Aim Fire от 2008-ма, ги изстрелват на върха на класациите. Следващите студийни албуми Fever, Temper Temper и Venom затвърждават позицията им на световната музикална сцена с милионни продажби и награда за "Най-добра британска банда" на Kerrang! Awards три поредни години.

Групата е призната не само от феновете и медиите, но и от музикантите, които са ги вдъхновили в самото начало – Iron Maiden и Metallica лично избират Bullet For My Valentine да са част от турнетата им и да споделят една сцена с тях.

В новият албум Gravity (2018) групата разкрива творческия си талант, съчетавайки електронни елементи с характерното за тях хард рок звучене. На предстоящото турне, което ще премине и през София, ще ги видим в състав Matt Tuck (вокал, китара), Michael "Padge" Paget (беквокали и китара), Jamie Mathias (бас)  и Jason Bowld (ударни).

Първите 200 билета от двете ценови категории (правостоящи и седящи) ще са на промоционална цена – съответно 40 и 50 лева. Следващите ще са на цени 60 и 70 лева, а в деня на концерта - 80 и 90 лева.

Те могат да бъдат закупени в мрежите на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg, а продажбата им стартира на 11 януари, петък, от 10:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
asd преди 5 години
А дано не пеят песни от новата боза
2
3
 
5
 
! Отговори
фен на танас преди 5 години
Има не е като да няма. Само металика предадоха фронта, но ще дойдат поне още веднъж в БГ.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ме разорят тая година с тия концеети, ама нека, нека!